Akár mind a négy ultimate skint is megnyerheted pár jó tippel!

Akár mind a négy ultimate skint is megnyerheted pár jó tippel!

Ahogy az elmúlt években, úgy idén is lesz Worlds Pick'em, vagyis megtippelhetjük, hogy milyen eredmények lesznek a VB-n. Az emberek nagyon kevés százaléka találja el pontosan.

A tegnapi naptól kezdve megnyitotta kapuit a Worlds Pick'em oldala, ahol -mint már mondtuk- ti magatok is "fogadhattok", hogy például miként alakulnak a csoportkörök. És hogy miért éri meg próbálkozni? Természetesen a jutalmakért, amiket a Riot biztosít annak a pár szerencsés embernek, akik véletlenül eltalálják a helyes megfejtést.

A valaha volt legszebb 10 pillanat a VB-kről! - videó

damilosK | 17/09/30 10:29 A Worlds a legnagyobb szabású LoL rendezvény egész évben, így mindenki lázban ég már, hogy mikor lesz újra VB. Természetesen ilyenkor a csapatok is a legtöbbet szeretnék kihozni magukból, hiszen itt a lehetőség megvillogtatni, hogy mit is tudnak nemzetközi színtéren.

Azért használtam a szerencsés jelzőt, mert a VB-t megjósolni egyszerűen lehetetlen. Ki gondolta volna például tavaly, hogy az ANX egészen a top 8-ig megy majd, vagy hogy az H2k elődöntős lesz, esetleg azt, hogy a TSM ilyen csúnyán leszerepel (megint)? A válasz pedig: nagyon-nagyon kevesen. Nem árt azonban sietni, mivel a csoportkörök október 5-én kezdődnek, és csak a kezdésig lehet leadni a voksokat azokra. Október 15-ig tart majd ez része a versenynek, és ha ennek vége, utána ugyanúgy lehet majd tippelni, hogy kik jutnak tovább a rájátszásból az elődöntőkbe, majd onnan a döntőbe. Természetesen a végső győztest is meg lehet tippelni, de odáig még sok víz folyik le majd a Dunán.

A csoportkörös fázis valahogy így néz ki, itt csak mozgatni kell a csapatokat egymás fölé, vagy alá, attól függően, hogy milyen eredményt szeretnénk megszavazni.Bárki, aki helyesen tippeli meg az összes csoporteredményt, illetve a knockout stage eredményeit, az megkapja mind a négy ultimate hőskinézetet, vagyis a Pulsefire Ezrealt, a Spiritguard Udyrt, az Elementalist Luxot, és persze a DJ Sonat is.

De még ha nem is találunk el mindent, akkor is megéri játszani, mert kisebb nyeremények is várnak ránk, illetve ikont is kapunk már csak azért, ha részt veszünk a játékban.Szóval ne legyél rest, keresd fel te is ezt az oldalt!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.