Történelmi pillanat: megjelent az első magyar nyelvű e-sport magazin!

Történelmi pillanat: megjelent az első magyar nyelvű e-sport magazin!

Számtalan számítógépes újságot lehetett eddig is venni, e-sport téren viszont egy igazi kuriózum hazánkban.

Az elmúlt hónapokban, a PC Guruval együttműködve, igen különleges projektbe vágtuk a fejszénket: úgy gondoltuk, hogy itt az ideje megalkotni Magyarország első, nyomtatott e-sport magazinját! Így jött létre az Esport magazin, melyben a hazai és a nemzetközi színtéren történt fontos és meghatározó eseményekről olvashattok exkluzív, online sehol nem olvasható írásokat, beszámolókat, interjúkat!

Úgy gondoljuk, ez egy nagyszerű dolog az e-sportolók és gamerek számára, hogy a rohanó online világban egy ilyen különleges újságot az emberek a kezükbe vehetnek, otthon, akár a reggeli kávé mellett lapozhatnak! Az Esport1 külön büszke arra, hogy részt vehet egy ilyen programban, melyben első kézből mutathatja be ennek a világnak a legérdekesebb momentumait.

És hogy mit olvashattok benne? Exkluzív, többoldalas Vizicsacsi-, valamint Raisy és Kornélia interjút, élménybeszámolót a párizsi EU LCS-ről, de vannak itt még Dota2, FIFA18, és egy csomó Blizzard játékhír is. Mindezt 68 oldalon, két, dupla oldalas poszter melléklettel! 

"Nagyon nagy megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy az online közeg után megjelenhetünk a írott sajtóban is. Az internetet bárhol, bármikor elérhetik az emberek és átszaladhatnak a híreken, de egy ilyen újság igazi relikvia lesz majd a polcokon." - nyilatkozta Bíró "Drang" Balázs, az Esport1 lapigazgatója

Az Esport Magazin szeptember 30-tól kapható az újságárusoknál országszerte, 890 Ft-os áron, de megvásárolható a PC Guru Webshopban is. A tervek szerint negyedévente jelenik majd meg.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.

Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.