Nem akárkivel tesztelte az MTK e-sportolója, Rácz András a FIFA18-at

Nem akárkivel tesztelte az MTK e-sportolója, Rácz András a FIFA18-at

A volt válogatott futballista nem sok esélyt kapott fiatal kollégájától.

Amikor az e-sportoló találkozik egy sportolóval, az mindig egy felejthetetlen pillanat. Az MTK-nál nem hétköznapi körülmények között tesztelték a FIFA18-at, Torghelle Sándor a klub 42-szeres válogatott csatára Rácz Andris, a szervezet frissen igazolt esportolója ellen küzdött meg. Már a mérkőzés kezdése előtt egy ésszerű javaslattal állt elő az egyik játékos az esélykiegyenlítés érdekében.

"Te legyél a leggyengébb női csapattal, én meg a legjobb férfival, és akkor talán van esélyem" -vetette fel Torghelle, mivel csak így látott esélyt a győzelemre.

Majd a felek választottak, Torghelle a Magyar, míg András Svájc válogatottjával futott ki a virtuális gyepre. 

"És lehet cserélni a játékosokat? Mert akkor egy-kettőt kipöckölnék a magyar válogatott kezdőjéből" -nevetett Torghelle, és végül betette Németh Krisztiánt a csapatba.

A jókedélyű találkozón végül az 55. percig húzta a 35 éves labdarúgó, ekkora talált be először a fiatal e-sportoló, majd a második gól után meg is jegyezte:

"Ha ezt élőben megcsinálnánk, nem hiszem, hogy örülne az edző"

A játék összességében tetszik Torghellének, de az e-sportra váltás csak abban az esetben történhetne meg, ha már nem bírna egyeneset rúgni a labdába. A végeredmény 3-0 lett Svájcnak, bízzunk benne, hogy október 7-én nem így alakul majd a világbajnoki selejtező.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!