Komolyabbra veszik az idei All-Star gálát és az 1 v 1 is soványabb lesz!

Komolyabbra veszik az idei All-Star gálát és az 1 v 1 is soványabb lesz!

December 7-én tartják az idei All-Star gálát Los Angeles-ben, ami minden évben egy roppant mókás esemény volt, de ez idén változhat a Riot tervei szerint.

Minden egyes évet egy All-Star gála zár, ami mostanság már hagyománynak számít. Bár a legjobb játékosok és csapatok vesznek rajta részt, túlságosan komolyan nem kellett eddig venni, hiszen nem vérre ment a játék. A megszokott játékmódok mellett számos mókás versenyszám volt, mint például az 1 v 1 bajnokság, vagy a Tandem mód, vagy más kreatív csavarokkal ellátott játékok.

Jax-nek lehet, hogy nincs igazi fegyvere, de jelenleg "erősebb" az egész játéknál -videók

Nem szeretem a gamebreaking szót használni, de erre sajnos mást nem lehet mondani. Számos esetben dobott le mindenkit a játék, az egyetlen közös nevező pedig minden alkalommal Jax volt.

Los Angeles-en belül, az NA LCS stúdiójába költözik majd az esemény és a csapatokat természetesen a rajongók, vagyis ti fogjátok megszavazni. El kell dönteni majd egy-egy lövész, mides, dzsungeles, topos és támogató kilétét, akik idén részt vettek bármilyen szinten az LCS versenyein. A legtöbb szavazatot összegyűjtők képviselhetik majd saját régiójukat, ami egy igazán nagy megtiszteltetés.

Ezek a játékosok fogják ezek után eldönteni, hogy melyik edzőt szeretnék magukkal vinni az eseményre, aki vezetni fogja őket. Idén javítani szeretne az esemény minőségén azzal, hogy a wild card régiót, mint olyat megszünteti és az eddigi 6 csapat helyett 8 fogja képviseltetni magát. Ez azt jelenti, hogy a mostani EU LCS, NA LCS, LCK, LPL , LMS, mellett nem egy darab wild card régió érkezik, hanem külön a GPL, a TCL, és a CBLOL, vagyis a dél-keleti régió, a török liga, valamint a brazilok is csatlakoznak az elmúlt évben mutatott teljesítményük alapján.

Mivel nyolcra növelik az idei All-Star csapatok számát, az 1 v 1 tornát kicsit át kellett alakítani, hogy elegendő ideje legyen minden gárdának a szereplésre. Minden egyes régió két-két játékost választ majd ki, akik részt vesznek a megmérettetésen, szemben az eddigi rendszerben, ahol mindenki versenyezhetett. Ez egyrészről rossz, mert kevesebb meccset kapunk, másrészről viszont jó, mert így annál szorosabb lesz a mezőny és tényleg csak a legjobbak és valószínűleg a legismertebb játékosok vesznek részt rajta. 

Szintén újdonság lesz, hogy az egyes régiók csak a saját játékosaikra szavazhatnak, tehát Európa csak az EU LCS-t képviselőkre és így tovább. A Riot tervei szerint egy fokkal komolyabbra szeretnék venni az idei All-Start, ezért nem csapatok lesznek, mint az eddigi években (Tűz és Jég), hanem minden egyes régió a saját dicsőségéért fog küzdeni és nem feltétlenül csak a szórakoztatás lesz a cél. Ez sajnos rossz hír sokak számára, hiszen komoly versenyekből év közben is jut bőven, elég ha csak a folyamatos LCS-re gondolunk, vagy az MSI-re, idéntől a Rift Rivals-ra, na meg az éppen zajló VB-re. Ez az egy esemény pontosan arról szólt, hogy a játékosok lazítanak egyet és igazán mókás játékmódokat láthatunk, mint a sokak kedvence, a Tandem, ahol egy-egy karaktert két játékos irányított, egyik a billentyűzetet, a másik pedig az egeret.

A szavazást valamikor novemberben nyitják majd meg, illetve a jegyek is nagyjából ettől az időtől lesznek vásárolhatóak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.