PUBG: Egy oldal nyújt nekünk segítséget abban, hogy hol érdemes lootolni

PUBG: Egy oldal nyújt nekünk segítséget abban, hogy hol érdemes lootolni

Nagyon hasznos oldal tele statisztikákkal és segítségekkel.

Reddit-en már egy ideje bejelentették az oldalt, de most került olyan állapotba, hogy nagyon hasznos legyen. A lootolási hatékonyság három tényezőből áll össze egy-egy háznál. Mennyi a benne lévő loot, hány ajtón kell értük átmenn, és alapból mennyi idő ki lootolni a benne lévő tárgyakat. Ezt használja fel az oldal arra, hogy megmérje egy-egy ház hatékonyságát.

Home

Home -By Facewick Before you explore the site please read these notes: In order to determine the true worth of a building you have to know how many potential loot spots it has, how many doors it takes to get to them and how long it takes to loot, or Time To Loot (TTL) The TTL measurement is based how long it takes to walk around all the loot spawns within a building.

Egész városrészeknél egyelőre csak Pochinkit láthatjuk, de építményekre már nagyon jól le van bontva az egész. A dobogós épületek a raktárház, a hosszú két emeletes családi ház és a kisebb bódék. Szerencsére könnyen le tudjuk osztani, hogy melyik, mire jó. A raktárházat akkor kell átkutatni, ha kevesebb, de minőségi lootot szeretnénk. A bódékat akkor, ha egy-kettő tárgyat akarunk nagyon gyorsan megszerezni, a családi házat, pedig akkor, ha mindenből az arany középutat választanánk.

Az oldalnak van még egy hasznos funkciója, a "PUBG Resources", ahol az összes hasznos PUBG-vel kapcsolatos oldalt láthatjuk.

Remélem nektek is annyit segít ez az oldal, mint nekem, és sokkal hatékonyabban fogtok lootolni mostantól.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!