Ez a videó tökéletesen leírja az idei VB metát

MagikarpUsedFly igazán meglátta az idei VB lényegét, és nem tartotta meg magának észrevételét, hanem videót csinált róla. Ennél stílusosabban nem is lehetne leírni az idei nyerő taktikát.

MagikarpUsedFly nem egy profi játékos. Ő inkább videókat gyárt YouTube-ra, és általában a viccesebb hangvétel a sajátja. Ezúttal azonban egy komoly témát is feldolgozott, ami nem más, mint az idei világbajnokság. A Play-In stage-en már túl vagyunk, a négy továbbjutó megvan, sőt a csoportkörök is elindultak.

Elmondható tehát, hogy a játékosmezőny, akiket követni tudunk, jócskán megváltozott, hiszen itt már tényleg a legjobbak szerepelnek. Egyvalami azonban nem változott: a meta. Továbbra is van egy titkos taktika a játékon belül, amit egyre több csapat fedez fel, és a lehető leghamarabb próbálják meg kihasználni. Érdemes megnézni a videót, mert fontos és hasznos tanácsokkal láthatnak el minket, amiket akár a solo q meccseinken is hasznosíthatunk. A lényeget valószínűleg mindenki érteni fogja, még az is, aki nem beszél angolul. Nézzük tehát ezt a csodát.

Így van; ez a titkos taktika nem más, mint az Ardent Censer. Ha nincs legalább egy karakter a csapatban, aki ezt ki tudja használni, máris hatalmas hátrányba kerültünk, szóval fogadjátok meg MagikarpUsedFly, a profik és az én tanácsomat: ha nyerni akartok, játszatok Ardent Censer támogatót, mert hiába az átalakítás 7.19-ben, még mindig roppant erős.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!