Sok pontot gyűjtenénk Squad Battlesben? Így verjük meg a Legendary szintet

A pontok mennyisége, szorzók, nehézségek, és a jutalmak egy helyen, így könnyebben bezsebelhetjük az extrákat.

A Squad Battles egy nagyszerű új lehetőség a FIFA18 FUT módjában, és még offline is lehet élvezni. Minél magasabb rankot érünk el, annál jobb jutalmakat lehet kapni érte. Ebben a cikkben a usgamer által összerakott guide alapján segítenek a minél nagyobb szint elérésében, a legendary legyőzésében és a legtöbb pont megszerzésében. A Squad Battles jutalmairól egy korábbi cikkünkben már írtunk.

Hogyan szerezz pontokat a Squad Battlesben?

Az egyes mérkőzések után járó pontokat az in-game statisztikák alapján kapjátok, kicsit lentebb erről pontos információt olvashattok.

Nehézség & Szorzók

Az AI nehézségi fokozata lesz az egyik legmeghatározóbb tényező, mivel ez dönti el mennyi pontot is kaphatunk. Az alábbi táblázatban a különböző szintek után járó szorzókat találjátok. Az látszik, hogy ha nem vagyunk kezdők, akkor kerüljük el a Beginner és az Ameteur beállításokat. Míg az Ultimate adja a legnagyobb szorzót, addig a további extra pontok begyűjtéséhez (–például, hogy nem kaptunk gólt–) a Legendary lesz a legideálisabb választás.

  • Ultimate – 2.6
  • Legendary – 2.1
  • World Class – 1.6
  • Professional – 1.0
  • Semi-Pro – 0.7
  • Amateur – 0.6
  • Beginner – 0.5

További bónuszok szerzése

Meccs teljesítése

Az összeg az ellenfél csapatának minőségén és a hozzátartozó chemistryn múlik.

Végeredmény

Kapsz 50 pontot a vereségért, vagy 200-at a győzelemért. Döntetlen nincs ebben a módban, tehát hosszabítás, és végül büntetők következnek, hogy mindenképp eldőjjön a párharc.

Skill bónusz

A legtöbbet a FIFA18-ban a skillek után járó extra pontok összessége adja. Ezeket az játékban nyújtott teljesítményünk után számolja ki a rendszer a statisztikákat figyelve. Veszíthetünk is ilyenkor pontokat, például szabálytalanság, vagy lapok miatt.

Gólok

Minden egyes találat, főleg nagyobb nehézségi fokozaton: sokat ér. Meccsenként legfeljebb 5 gólig számolja a pontokat, így érdemes minél többet szerezni, ha van rá lehetőség.

Hogyan verjük el a Legendary szintet

Ilyen beállítás mellett kiegyensúlyozott a nehézség és a pontok szerzésének lehetősége. Bár az Ultimate többel kecsegtet, mégis jóval nehezebb elérni az általa kínált jutalmakat. Nézzük mi kell hozzá, hogy mi kerüljünk ki győztesen a csatákból:

A Stop & Turn egyszerűen fantasztikusan működik a gép ellen. Nyilvánvalóan egy másik személy ellen nincs ilyen könnyű dolgunk vele, de az AI sokszor nem tud mit kezdeni vele még ezen a szinten sem. Ha a tizenhatos külső oldalán futsz, csak álj meg, és fordulás után máris betörhetsz a büntetőterületre, és kész a lövőhelyzet.

Az AI az utolsó 20 percben fog elkezdeni igazán keményen támadni. Ha egálban vagyunk, akkor a gép a meccs végéhez közeledve lesz egyre agresszívebb. Mivel nincs döntetlenre lehetőség, ezért a győzelemre játszva egyre jobban előre fog jönni, így hátul védtelenebb marad, és lekontrázhatjuk.

Ne siess

A győzelem kulcsa, hogy egálra, vagy vezetésre álljunk, mivel ilyenkor nagyobb a valószínűsége, hogy hibázni fog a gép. Ha könnyed gólt szerez az AI, mert elnézted a védekezést, akkor még keményebben neked fog esni, és meg akar törni. Éppen ezért nem kell elsietnünk semmit, sokkal könnyebb lesz a találkozó, ha tartjuk a labdát, türelmesek vagyunk és megvárjuk a megfelelő pillanatot.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!