Így javíts az FPS-eden PUBG-ben

Így javíts az FPS-eden PUBG-ben

bLYYY és mi segítünk abban, hogy maximális fps-t nyerjetek ki a gépetekből.

Sajnos a PUBG optimalizálása még mindig gyerekcipőben jár, így a legtöbb gépen, ha nem is akad, de igen kevés fps-t tudunk összegyűjteni. Persze, fogjuk rá, hogy még bétában van a játék, és élvezzük egyelőre így, de mi azért megpróbálunk segíteni, méghozzá bLYYY segítségével. Az ex-LoLos –aki azóta áttért PUBG-re– legújabb videójában minden egyes tippet és trükköt megmutat, amivel jobb teljesítményt érhetünk el.

Talán annyival egészíteném ki, hogy még egy kis plusz fps-t a steam indítási beállításoknál lehet nyerni. Ezt a beállítást a Steam Könyvtárban érhetitek el, jobb klikkeltek a PUBG-re, majd a Tulajdonságok menüpont alatt az Indítási Beállításokat kell megkeresni, és oda írhatjuk a parancsokat. Pár hasznos parancs, hogy jobban fusson a játék.

-refresh X

Az X helyére az a szám menjen, amin szeretnéd, hogy a képernyőd frissüljön. Ha 144Hz monitorod van, akkor 144-et írj, ha 60, akkor pedig 60-at, -pofon egyszerű.

-maxMem=X

Az x helyére itt a játéknak engedélyezett RAM-ot tudjuk állítani. Ha van 8GB RAM-od és szeretnéd, hogy a játék használjon hatot, akkor három nullát mögé kell írjunk, tehát így nézne ki: -maxMem=6000

-malloc=system

Ezzel a paranccsal átadjuk az irányítást RAM ügyileg a rendszernek, így ő dönti el, hogy éppen mennyi RAM-ot adjon a játéknak. Mivel még mindig optimalizálatlan a PUBG, ez sokat javíthat az fps-en.

-USEALLAVAILABLECORES

Ezzel a paranccsal minden processzormagot használni fog a játék, ezzel is növelve a teljesítményt. (Már nem működik, alapból bekerült a játékba.)

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!