Új képek és információk láttak napvilágot a sivatagos pályáról

Új képek és információk láttak napvilágot a sivatagos pályáról

Lassan összeáll az új pálya, ahonnan kaptunk pár új fotót, és kiderült, hogy már nagyban tesztelik az új mozgási animációkat is.

Nemrég a PCGamer magazin egy olyan kivételes lehetőséget kapott, amit eddig nem sokan. Ellátogathatott a Bluehole és a PUBG főhadiszállására, ha pedig már ott volt, akkor benézhetett a még éppen készülő új sivatagos pályára is.

Azon kívül, hogy végtelenül irigyek vagyunk a riporterre, ebben a cikkben összeszedjük, hogy milyen tapasztalatokkal gazdagodott, amiről nem tudott képeket készíteni. Az egy dolog, hogy az egész pálya témája mögött a sivatag áll, de ettől függetlenül nem mondható, hogy túlságosan kihalt lenne az egész. Mindenhol zöld kaktuszok, fák és meglepően sok épület várja azokat, akik itt akarnak majd szerencsét próbálni. Talán még Erangel-hez képest is sok domb, emelkedő és szakadék tarkítja a tájat, ami tökéletes lehetőséget nyújt a mesterlövészeknek, és persze azoknak is, akik megbújva terveznek rajtaütni a többieken. A környezet egyébként szerepet játszik majd vezetésben is. Taesok Jang a következőket mondta a járművek és környezet kapcsolatáról:

"A jármű kezelés elég különbözőnek fog hatni, és persze érzésre is más lesz az egész, attól függően, hogy a játékos éppen egy sima felületen száguld, vagy éppen a semmi közepén offroad-ozik."

A pálya ebben a pillanatban még nagyon messze van a kész állapottól, de a már beígért mozgási animációk benne vannak. A mászás, az átugrás, és a kúszás itt már nagyon természetesnek tűnik, remélhetőleg végre a kis fehér kerítés nem lesz az ugró bajnokok legnagyobb ellensége. Vannak olyan részek a térképen, amik még egyelőre hiányoznak, hiszen még optimalizálni kell a dolgokat. Az egyik nagy város, ahol minden bizonnyal nagyon sok loot lesz, még egyelőre nincs meg, és a Military Base is üres.

Persze az most már látható, hogy Mexikó volt az igazi inspiráló faktora az egésznek. Ezt alátámasztja az is, hogy egy nagyon színes birkózó ring is szembe jött a barangolás során, ahol minden bizonnyal a mexikói luchadorok mérték össze tudásukat. Viszont már most látom magam előtt, hogy a közösség milyen kis játékokat talál majd ki ide. Egyértelmű az ökölharc, de várható, hogy a becstelenebbek serpenyővel indulnak majd harcba. De a pálya érdekességei nem érnek véget ezzel, hiszen lesz egy kisváros, ami három meteor kráterbe épült. Ott elhagyott otthonokat és boltokat lehet lelni, amik persze tele van finomabbnál finomabb lootokkal. Egy másik városka mellett pedig egy még éppen égő repülő roncsot is találhat az ember. 

Az tehát biztos, hogy már úton van az új pály, és a fejlesztők azt ígérik, hogy még ebben az évben bekerül a játékba. Reméljük, hogy az ígéretüket beváltják, és minél hamarabb fedezhetjük fel ez az új helyszínt is.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!