PUBG alapok 1. rész: Hogyan használjuk az ejtőernyőt

PUBG alapok 1. rész: Hogyan használjuk az ejtőernyőt

Hogyan irányítsd a karaktered, hogy te érj le elsőnek a legjobb helyre.

Örömmel mutatjuk be új guide sorozatunkat bLYYY-al, ami azzal a céllal készült, hogy minél jobb játékosokat faragjunk belőletek, vagy új trükköket mutathassunk azoknak, akik már most is serényen gyűjtik a csirkevacsikat. Az első részben az ejtőernyővel fogunk foglalkozni, ami apró része a játéknak, de sokszor élet és halál között dönt, ezért érdemes már az elején megtanulni a helyes használatát.

Sok elmélet van arról, hogyan lehet gyorsabban leérkezni a földre. Az egyik ilyen például az, amikor a játékosok elengedik az előre gombot kinyitás előtt. Ennek semmi haszna sincs, sőt tizedekkel még be is lassít. Van aki azzal próbálkozik, hogy nyitás előtt manuálisan húzza meg az ejtőernyő zsinórját, ez is teljesen hasztalan. A legutolsó elterjedt elgondolás az egy helyben spirálba lejutás. Ez sem ad plusz időt, sőt; megint csak belassít. Ha ezek közül eddig bármelyikkel próbálkoztál: felejtsd el, hiszen nem segít rajtad, csak az ellenfeleidnek ad plusz időt a lejutásra.

Reméljük már most sok új tippel gazdagodtok, legközelebb a leérkezés utáni időszakkal fogunk foglalkozni: Mit lootuljunk, honnan és mire figyeljünk? A második részben ezt járjuk körbe.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!