Hátborzongatóan jó lett a VB dal hivatalos videoklipje!

Hátborzongatóan jó lett a VB dal hivatalos videoklipje!

Eddig csak a zenét hallhattuk, de klipp nem volt még hozzá, egészen eddig a pillanatig.

A zene elsőre talán lassúnak tűnhetett, de ahogy egyre többet hallgattuk, mi annál jobban megszerettük itt a szerkesztőségen belül. Az egyik munkatársunk végig tolt egy teljes napot is úgy, hogy ennek a 10 órás mixe szólt a fülében. Sokan hiányolták azonban, köztük mi is, hogy nem készült hozzá semmilyen vizuális dolog, vagyis nem volt hozzá klip. 

Szerencsére a várakozásnak vége, ugyanis a mai napon végre ezt is megkaptuk, ismételten egy teljesen egyedülálló képvilággal, olyan stílusban, amilyenben még nem láthattuk a LoL világát.

A történet a VB stadionjában indul, majd átváltunk egy igazán viharvert Ashe-re egy vadászat során. Feltűnik még a vak szerzetes is, akinek épp az életére törnek, illetve Garen valószínűleg embereit, illetve saját magát edzi egy nagy csata előtt, nem is akármilyen módon. Három történetet kísérhetünk figyelemmel, ahogy Ashe levadássza áldozatát, Garen elbukik, de nem adja fel és végül győzelmet arat, Lee Sin pedig törhetetlenül gyakorol és próbál erősödni, hogy valahogy visszatérjen a metába és legyőzze rosszakaróit. Lényegében a már ismert legendák születésének lehetünk szemtanúi, ahogy kinövik magukat azokká a példaképekké, akiké az Idézők szurdokában váltak az évek során. 

Az edzésnek a gyümölcse is megvan, Lee Sin ellenfeleit könnyedén tanítja móresre, Garen pedig ellenállást nem tűrve tör előre a csatatéren, míg Ashe-nek betalál az a bizonyos nyilvesszője, ami mindent jelenthet. Valahogy ezekben a szerepekben érezheti magát a klip elején látott játékos is, hiszen nekik is gyakorolni, küzdeni és bizonyítani kell, hogy legendákká váljanak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!