Buborékok és Csillogás -Új hős készül az Idézők Szurdokába

Buborékok és Csillogás -Új hős készül az Idézők Szurdokába

Ismét egy új hős indult útnak, Swain kapja a következő teljes frissítést, felkészül Irelia, és Aatrox is lassan sorra kerül.

Még két hónapja sincs, hogy a League of Legends kovácsa úgy döntött, hogy ideje a kalapácsaival fejeket betörni az Idézők Szurdokában, és tegnap éjjel Riot Reav3 már be is jelentette, hogy indul a következő visszaszámlálás, aminek a végén ismét érkezik egy új jövevény! Egyelőre persze nagyon kevés információt osztottak meg velünk, ahogy pedig az lenni szokott; kaptunk egy képet, amiből végtelen találgatásba bocsátkozhatunk.

Játék az alkonnyal

Mára azonban bőbeszédűbb lett; a beharangozó, és Reav3 mondott pár szót a készülőben lévő karakterről (persze olyan Riotos stílusban). Mondtak is valamit meg nem is, el is árultak pár részletet, meg nem is, a végén pedig ott vagyunk, hogy vakarjuk a fejünket, hogy most akkor mi is a helyzet. De ezek után lássuk, miről is van szó, íme a rövid kis szösszenet, amit kaptunk:

"Már hosszú idő telt el azóta, hogy kiadtunk egy Mage karaktert (és még hosszabb, mióta kiadtunk egy Burst Mage karaktert). Ennek függvényében úgy gondoltuk, hogy itt az ideje ezen változtatni, és egy olyan Burst Mage hőst létrehozni, aki érdekes szögből tudja megközelíteni a harcok hevét. Ezen kívül most egy picit vissza akarunk venni a komolyságból, és egy játékos, buborékokkal teli vonalon akarunk haladni, ahelyett, hogy megint egy sötét és komoly hőst készítenénk, mint a legutóbbi esetekben. Az új Mage olyan képességeket kap, amilyeneket még nem láttunk eddig a játékban. Szóval mindenki kapaszkodjon az Idézői Képességeibe és ne aludjon el, mert már fúj a változás szele és olyan újdonságokról regél, ami akár világmegváltó is lehet. Ja, és persze lesz csillogás is."

A becsvágynak ára van

Azt már tudjuk, hogy Evelynn megkapta a maga generálját, de ezzel nem áll le a gépezet. Ahogy azt a készítők megígérték, a már kissé elavult szereplők egyenként megkapják azt a szeretetet, ami jár nekik. A sorban következő célpont pedig nem más, mint Swain, a Noxius-i hadsereg egyik katonai géniusza, aki a háttérből irányítja a dolgokat. De az ígéret szerint a generális nemsokára kilép a hátsó sorból, és a frontvonalba indul.

"Most, hogy sikerült haladnunk Swain fejlesztésével, így egy picit beszélhetünk arról, hogy milyen ösvényt választottunk neki. Nagyon sok vita és megbeszélés után úgy határoztunk, hogy a kegyetlen sötét mágus cím sokkal jobban illik Swain-hez, mint a mostani mesteri stratéga. Úgy érezzük, hogy számára a fortély és ambíció az, ami a legfontosabb, hiszen a világ egyik leghatalmasabb nemzetét vezeti. Pont ezek miatt döntöttünk úgy, hogy a hollók tábornokának a harcmezőn a helye, ahol kitépheti ellenfelei lelkét, ahelyett, hogy egy sátorban ülne és a háttérből irányítaná a seregeit. A Noxus-i armada már úton van, és hátborzongató vezére már egy lépéssel előtted jár. Mit fogsz feláldozni?"

Tánc a pengékkel

Végül pedig az utolsó nagy bejelentés arról szólt, hogy a következő frissítés várományosa nem más; mint a Pengék Úrnője: Irelia. A karakter már nagyon régen nem kerül fel a rework listára, pedig a képességei már egy letűnt kor maradványai, és a játékosok már jó ideje kérik a fejlesztőket, hogy itt az ideje változtatni rajta. A karakter ebben a pillanatban egy olyan fürge harcos, aki több pengét használ a csatában, és ezeket telekinézissel irányítja. De az ultin kívül nincs olyan képessége, ami ezt az alapkoncepciót erősítené, hiszen gyakorlatilag minden mást csak le kell nyomni, és már működik is a "varázslat". Jelenleg Irelia gyakorlatilag csak egy adag harci statisztika, és túlságosan is fontos a számára, hogy folyamatosan jobb legyen az ellenfelénél a tárgyak tekintetében.

Pont ezért a fejlesztők úgy döntöttek, hogy szinte mindent kidobnak, és az alapoktól újból felépítik őt. Az egyetlen képessége, ami marad az a Bladesurge, ami már olyan szinten beleégett Irelia létébe, hogy a legtöbb játékos el sem tudja képzelni a karaktert nélküle. 

Aatrox is ott van a radaron

Arról már volt szó, hogy a darkin is megkapja majd a maga csomagját, de egyelőre úgy néz ki, hogy erre még várni kell egy picit. Reav3 elmondása alapján a karakter kapja a valaha volt legnagyobb frissítést, és még nem sikerült megtalálni a tökéletes egyensúlyt. Annyit tudunk, hogy gőzerővel dolgoznak rajta, de nem fogják elsietni a kiadását, hiszen másodjára már nem akarnak abba a hibába esni, hogy egy félkész hőst tesznek elénk.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!