Beköszönt a Halloween a FIFA18-ban! Új kártyák érkeznek

Beköszönt a Halloween a FIFA18-ban! Új kártyák érkeznek

Ez az ünnep egyik játékot sem hagyja event nélkül. A FIFA18-ban tavaly után megint elkezdhetjük gyűjteni a félelmetes kártyákat.

A FIFA17-ben mutatkozott be először az Ultimate Teamben az új esemény, mely a Halloweenhez köthető és Ultimate Scream névre hallgat. Ez az ötlet idén sem maradhat ki a FIFA-ból. Az ünnep keretein belül többféle csomagajánlat közül választhatunk a FUT boltban, különböző mintájú mezek érhetőek el, új SBC-k várnak ránk és az Ultimate Scream kártyákat is ilyenkor pakolják bele a játékba.

A Halloween a következő két időpont között lesz elérhető a FIFA18-ban

Nálunk ez péntek 19 órától élesedik a játékban. Na, de mit ajánl ez a különleges esemény számunkra?

Az ijesztő ünnep alkalmából 23 játékos kap úgynevezett Ultimate Scream kártyát. Ezeket a játékosokat a valódi életben nyújtott teljesítmény alapján választják majd ki, ahogyan azt eddig ilyenkor megszokhattuk. A csomagokban elérhető bónusz narancssárga lapok lecserélik az alapkártyákat és jobb értékekkel érkeznek. Ez még nem minden, hiszen ez idő alatt további erősítésekre számíthatnak ezek a futballisták és a birtokosaik. Természetesen csak november 1-ig tart ez a boost, aztán minden visszatér a rendes kerékvágásba.

Hogyan juthatsz ilyen lapokhoz?

Bármelyik FIFA18 FUT csomagban megtalálhatóak, még az ingyenesekben is, de a piacon is hozzájuk lehet jutni coinokért cserébe.

Miként változik az Ultimate Scream lapok statisztikája?

Egész évben mindig ugyanazok a statok, kivéve ebben az időszakban, ilyenkor 1-től 10-ig megerősödhetnek, ami elég durvának tűnhet. November 1 után viszont, újra elveszítik ezeket az extrákat.

Lehet használni az Ultimate Scream lapokat FUT Champions és Weekend League meccseken?

Természetesen, nem számít, hogy mekkora bónuszokat kapnak, simán beteheted a kezdődbe. Bármikor játszhatsz velük, amikor csak kedved tartja.

Kapunk még új Squad Battles Challengeket is az event alatt, teljesen új jutalmakkal. A következőre bukkanhatunk, ha szerencsések vagyunk:

  • 50k Rare Players Pack (vagy 1000 FIFA Pont)
  • 35k Mega Pack (vagy 700 FIFA Pont)
  • 25k Premium Gold Players Pack (vagy 350 FIFA Pont)
  • 25k Rare Gold Pack (vagy 500 FIFA Pont)
  • 15k Jumbo Premium Gold Pack (vagy 300 FIFA Pont)


A tavalyi Ultimate Scream felhozatal

Átlagos játékosárak

A játék megjelenés óta a futballisták ára többnyire emelkedett. Csütörtökönként érik el általában a felső határukat és Vasárnap este lesz a legalacsonyabb. Ilyenkor akar pánikszerűen megszabadulni a felesleges lapoktól, hogy a következő csütörtökig újraépíthesse a csapatát. Ha szeretnél erősíteni, vegyél vasárnap este, ha FUT Championst játszol és ne adj el senkit, miután végeztél a hétvégén.

A piac több, mint egy hétig még emelkedni fog, mielőtt elérjük a Halloweenes promóciós kártyákat, ezt tartsátok szem előtt. Lehet, hogy az ünnep alatt egy minimálisat esni fognak az árak, de általában ez nem befolyásolja a piacot, mint más FUT promo. Álljunk készenlétben, hogy a legjobb ajánlatokkal tudjuk megszerezni a számunkra legértékesebb lapokat.

Az Ultimate Scream játékosok ára

Sokan szeretik gyűjteni őket, mint más a bélyegeket. Ez már csak így van rendjén. Van motiváció, hiszen ezek ilyenkor valamivel jobbak az alapkártyáknál és a discard áraik megegyeznek az IF lapokéval. Az egyik alapfeltétel, hogy a Halloweeni SBC-ket teljesítenünk kell hozzájuk. Érkezésükkor nyilván a FUT piacon drágábban mennek majd, de vissza fog esni az áruk az idő előrehaladtával.

A végére pedig maradt egy videó, amiben sorra veszik a játékosokat és próbálják megtippelni ki kaphat Ultimate Scream kártyát:

Kövess Minket!