Legyél te az MTK Budapest igazolt, egyéni FIFA játékosa!

Az Esport1-gyel karöltve 1v1 válogatóversenyt szervez a nagy múltú klubcsapat, a fizetés mellett a győztesnek lehetősége lesz kijutni a legtöbb magyar és külföldi versenyre!

Az MTK Budapest 1v1-es válogatóversenyt szervez, hogy megtalálják az ország legjobb FIFA18 játékosát, aki a szervezet igazolt és fizetett versenyzőjeként mutathatja majd meg magát a különböző tornákon. A valódi sportok népszerűsége vitathatatlan, emellett az e-sportok népszerűsége is az egekben, ráadásul itthon a FIFA az egyik legkedveltebb játék, így nem kellett sokat várni, hogy a nagy múltú klubcsapat a Pro Clubs után, az Ultimate Teamben is érdekelté tegye magát.

A megmérettetésre november 4-én kerül sor az új Hidegkuti Nándor stadionban, ahová 128 nevező regisztrálhat 1000 forint ellenében. Az eseményre minden 14. életévét betöltött személy jelentkezhet, viszont a 18 év alattiaknak szüksége lesz a szülők beleegyezésére. Az összes mérkőzés Playstation 4-en lesz lejátszva, saját kontrollert a legjobb 8-tól lehet használni.

Néhány további fontos szabály:

  • A mérkőzések időtartama: 2 x 6 perc
  • Nehézség: Világklasszis (Difficulty level: World Class)
  • Játékos attribútumok: 85 (Player Attributes: 85 Overall)
  • FIFA Trainer: Kikapcsolva (OFF)
  • Auto Switching és egyéb segítségek gyári beállítások alapján

Döntetlen esetén a negyeddöntőkig (top 8) nincsen hosszabbítás, azonnal büntető rúgások következnek. A legjobb 8 mérkőzésén viszont már van extra time. A saját beállítások elvégzésére 2 perc áll rendelkezésére mindenkinek a találkozók előtt.

Minden további információ a nevezési oldalon található!

Nem akármilyen megtiszteltetésben lesz része a győztesnek, az MTK Budapest 1 éves szerződését kapja meg, ezáltal a fizetett játékosukká válik, és a szakmai stábbal készülhet fel a jövőbeli versenyekre, ezáltal biztosítva lesz a hazai, valamint a nemzetközi tornákon való részvétele.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!