Elképesztő fragmoviet csinált a G2 új PUBG csapata miatt

A G2 is belekóstol a PUBG világába, egyik játékosukról pedig egy iszonyat jó videó is készült.

Számomra csak idő kérdése volt, hogy mikor érkezik meg Ocelote és szervezete a PUBG világába, de most ez is megtörtént.

A csapat kapitánya Mark "Phantasy" Pinney, a többiek pedig: Stephen "Stephen" Phillips, David "Velan" Velan, and Jack "Wack0" Middleton. Phantasy és Stephen a CoD világából lehet ismerős számotokra, míg Velan és Wack0 az Overwatchból vált a játékra.

Utóbbival egy egészen zseniális frag movie is készült ahol a videó szerkesztői nagyon kitettek magukért, hiszen az egyik legjobb PUBG klippet hozták össze.

Lothar a G2 márka menedzsere a következőket mondta:

„A PUBG egy olyan játék , ami újra előhozta a jókedvet a modern lövöldözős játékokban. A móka mellett ott van a verseny érzet is, tudtuk, hogy a játék nagyot fog durranni, így az elejétől kezdve kerestünk csapatot, de sok időbe telt megtalálni a legjobb játékosokat.”

„A PUBG elképesztő sebességgel nő az elmúlt hónapokban is, mi pedig teljesen oda vagyunk az ötletért, hogy a G2 mezébe bújva versenyezhessünk.” mondta Phantasy a csapat kapitánya. „Egy nagyon motivált és elképesztően tehetséges gárdát hozott össze a G2 és a szervezet segítségével nagy dolgokat érhetünk el.”

Miután a G2 sikereket ért el LoL-ban és CS:GO-ban is, plusz van csapata például a Rocket League-ben és a Paladins-ban is csak idő kérdése volt a PUBG-s gárda megjelenése. Ha nem lesznek meghívva az Oakland-i versenyre, akkor részt kell venniük a október 28-29 között lezajló online kvalin.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

 

Kövess Minket!