Daphna lesz az új hős neve

Daphna, the Dreamer -ő lehet az új burst mage, a Riot következő hőse.

Új teaser és mechanika ütötte fel a fejét a PBE szervereken, amelyek a következő League of Legends hősre engednek következtetni, lássuk, mit tudunk!

A Celestial Body rúna a PBE verzióban új idézetet kapott, az elbeszélő pedig "Daphna, the Dreamer", vagy magyarul: Daphna, az Álmodozó. Ez több ponton is egybevág a korábbi spoilerekkel: egyrészt a Riot azt mondta, hogy a következő hős egy AP Burst mágus lesz, majd hozzátették, hogy "Don't Fall Asleep", avagy "Ne aludj el", az álmodozás és az alvás pedig összefügg.

Aztán, ARAM-on, ha Lissandrát választod, a töltőképernyős tippek megváltoztak (az alábbiak nem hivatalos fordítások):

  • Vérként folyunk le Daphna nyitott száján, és egy olyan földre érkezünk, amelyet örökké néztünk.
  • Szerencsés szolgái örökké álmodnak, de nekünk magunknak kell felmásznunk.
  • Az álmodozó megmozdul, a világ megremeg.

Jött egy új mechanika is: amikor betölt a játék, a kezdőn véletlenszerűen megjelenik egy buborék az égből, amelybe, ha belemész akkor "elalszol". Ez valamilyen újfajta mechanika lesz:

Warcraft 3-ban is volt már "alvás" mechanika, a lényege, hogy ez egy olyan CC, amit ha megkapsz, akkor elalszol, és az alvás ideje alatt minden téged célzó képesség hatástalan lesz rád. Kíváncsiak vagyunk, hogy kapunk-e valami ilyesmit a játékba. Ez lényegében egy Zhonya/Lissandra ulti lenne.

Ha már ennyi a teaser, akkor nagyjából egy héten belül megkaphatjuk az első videókat, képességeket is róla.

UPDATE - 10.22

Reav3, egy Rioter megerősítette, hogy nem Daphne lesz az új hős neve, a Dreamer és az új képesség csupán véletlen egybeesés. Ettől függetlenül, az új hős a fent mutatott képességgel fog rendelkezni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!