Csak nem ússzuk meg bug nélkül ezt a vb-t?

Csak nem ússzuk meg bug nélkül ezt a vb-t?

A Fnatic és az RNG meccsén jött elő, Sejuani passzívjával van a baj.

A Fnatic és a Royal Never Give Up első és második meccsén is előjött egy bug, ami miatt akár ki is kapcsolhatják a későbbiekben Sejuanit a játékból -legalábbis arra az időre, amíg ki nem javítják. 

A baj Sejuani E képességének passzívjával van. A W-ből és Seju alaptámadásaiból, valamint a közeli, közelharci hősök alaptámadásaiból stackelődik az E, amely ha eléri a full (4) stacket, akkor Sejuani tudja stunnolni. Ez így idáig tiszta, a probléma ott kezdődött, hogy sOAZ Trundle-jén elkezdett stackelődni mlxg Sejuani-jának passzívja úgy, hogy az RNG junglere egyébként a pálya másik oldalán volt.

sOAZ persze megijedt és nyilván elrohant vissza a bázisa felé, mert azt hitte, hogy jön a Sejuani gankelni.

A hiba a második meccsen is előjött:

Komolyabb ügy nem lett eddig belőle, és még az is lehet, hogy visual bug (csak a nézőknek látszik, de a játékban nem), de akkor valószínűleg nem ultizott volna el sOAZ. Szóval simán elképzelhető, hogy holnapra kikapcsolják Sejut, vagy jobb esetben, egyetlen éjszaka alatt kijavítják. Nem ez az első alkalom egyébként, hogy egy-egy hős valamilyen hiba miatt ki van kapcsolva a világbajnokságon, tavaly például Aurelion Sol volt kikapcsolva.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Borítókép: LeagueofLegends.com

Kövess Minket!