Jon Snow álnéven FIFA-zik a Manchester United korábbi gólvágója

Jon Snow álnéven FIFA-zik a Manchester United korábbi gólvágója

Időnként a legnagyobb futballisták is szeretik élvezni a névtelenség előnyeit.

Az egyik legnagyobb angol lap, a The Sun tudomására jutott, hogy Wayne Rooney titokban az interneten szeret kardélre hányni néhány ellenfelet a FIFA18-ban. Miután hatalmas Game of Thrones rajongó, nem is nevezhette volna el magát másról, mint Észak Királyáról, Jon Snow-ról. Érdemes tehát figyelni, még akár egy világsztár ellen is vívhattok multiplayer kalandjaitok során.


Zseniális képet rakott össze a The Sun

A 31 éves Wayne Rooney, jelenleg az Everton csatára, szeret videojátékozni és versenyezni volt csapattársai ellen. Idegenek ellen pedig még jobban, hiszen nem is sejtik, hogy éppen az angolok rekord gólszerzőjét szerelik.

„Wayne imád játszani a csapattársai ellen, beleértve a korábbi Manchester Utd-s srácokat, mint Wes Brown. Időnként viszont felmegy a netre és ismeretlenek ellen méretteti meg magát. Ilyenkor elrejti a kilétét, és a Jon Snow név mögé bújik, mert imádja a sorozatot.” – állítja a The Sun forrása

A sztori külön érdekessége, hogy a Jon Snow-t alakító színész, Kit Harrington szintén rajongója a Manchester Unitednek és Wayne Rooneynak.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!