A legjobb stadion a FIFA18-ban!

A legjobb stadion a FIFA18-ban!

Ez az aréna nem lesz idegesítő az Ultimate Team kedvelői számára.

Az elérhetőek közül a legjobb stadionban sokkal jobb játszani, és óriási különbséget is jelent eredményeinket illetően.

Az árnyékok, az érdekes kameraszögek és a szörnyű gyepmintázat miatt, jóval nehezebb nyomon követni mi is történik a pályán. A játékosok azonban felfedeztek egy stadiont, amelyik ez előbb leírt problémák egyikétől sem szenved.

A Boca Juniors létesítménye, az argentínai La Bombonera nagyszerű értékeléseket kapott a redditen. A megjelenésének és az EA különleges megvilágítási modelljének köszönhetően, nincsenek bosszantó árnyékolások a pályán.

A kiadó szándékosan tompította a színeit, hogy Európával ellentétben igazi dél-amerikai hangulatot varázsoljon a képernyőkre, a másfajta kontraszttal és a hűen tükröződő hőmérséklettel. Olyan az egész, mintha vihar készülődne.

Rengeteg pozitív visszajelzés van erről a pályáról. Sokan miután kipróbálták, nem is akarnak máshol játszani, mivel másképp is érzékeled a mérkőzéseket itt. A stadionok már régóta gondot jelentenek a FIFA rajongóknak. Tavaly például ezrek fejezték ki nem tetszésüket a San Siro-val kapcsolatban. A kamera mindenhol ott volt, ugrált és véletlenszerűen zoomolt be vagy ki. Még arra is petíció készült, hogy kibannolják a 18-ból ezt a létesítményt.

A valódi San Siro-val szerencsére nincs semmi probléma

Az árnyékokat egyébként a FUT single player menüjében az időnél a summer és a noon opciókkal részlegesen kikapcsolhatjuk, bár a helyi időt mindig a konzolod határozza meg, szóval ez felülírhatja.

 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!