6 nap alatt betelt a 128 hely az MTK Budapest toborzóversenyére!

6 nap alatt betelt a 128 hely az MTK Budapest toborzóversenyére!

Az ország egyik legnagyobb FIFA18 versenyére majd 2 héttel a kezdés előtt már nincs hely.

Alig 6 nap alatt betelt a 128-as regisztráció az MTK Budapest 1v1 toborzóversenyére, óriási az érdeklődés a nagymúltú klub rendezvényére. Nem volt díjtalan a nevezés, az 1000 Ft-os befizetés ellenére is pillanatok alatt elfogytak a helyek. Egyre többen szeretnék megmérettetni magukat, és a FIFA is növekedésnek indult ezek hatására hazánkban. A tét nem kicsi, amellett, hogy az év egyik legnagyobb eseményéről beszélünk, a győztes mindent visz: 1 éves szerződéssel profi körülmények között készülhet a legjobb játékos, aki részt vehet majd a magyar, illetve a nemzetközi tornákon.

Az e-sport térhódításával a profi mentalitás lassacskán Magyarországon is beköltözik a játékosok szemléletébe, ugyanis egyre több lehetőségük adódik a karrierépítés kapcsán. Miről álmodhatna egy hazai virtuális labdarúgó, ha nem egy sportklub teljes támogatásáról! Mindenesetre; senkinek nem lesz könnyű dolga, mivel az ország legjobbjai biztosan jelen lesznek az 1v1 bajnokságon. Az összecsapásokat PlayStation 4 konzolokon bonyolítják majd le november 4-én, szombaton az Új Hidegkuti Nándor stadionban.

Magyar közvetítés lesz: egy igazi FIFA-s nagyágyú, Tóth „Dazis” Barna szakkomentátor segítségével és elemzéseivel fűszerezve követhető figyelemmel a top 4 összecsapása.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!