12 jobbszélső hátvéd, akit mindenképp megéri leigazolni

12 jobbszélső hátvéd, akit mindenképp megéri leigazolni

A nagynevű és drágább játékosoktól a kevésbé ismert, mégis komplett futballistákból álló névsor elég impozánsra sikerült, az egyszer biztos!

A FIFA18 Ultimate Teamben szinte minden pozícióra találhatunk mind világszínvonalú játékosokat, mind alternatívákat. A legtöbben főleg az 5 top ligában szoktak nézelődni és vásárolni, viszont a jobb szélső hátvédek piaca elég sovány. A legtöbb futballistának átlagos statjai vannak, de itt egy tucat belőlük, akik tökéletesen beleillenének bárki FUT kezdőjébe.

Érdemes figyelembe venni, hogy a piac folyamatos változásával általában az áraik is képlékenyek.

DANI CARVAJAL
Átlagos ár: 5k

Carvajal a Real Madrid csapatának szerves részét képezi egy ideje, amit a távolléte után a Los Blancos nyögvenyelős mérkőzései is mutatnak. Valóban, ő az egyik legfontosabb szereplője az együttesnek, ezért is kaphatta meg a legmagasabb jobb szélső védő értékelést a La Ligaban. Az ára viszont szerencsénkre korántsem olyan nagy, mint a Premier League játékosaié.
A 83-as crossing (ívelés) lehetővé teszi, hogy magas és erős csatárokat használj. Védekező statjai pedig kifejezetten jók, ráadásul fantasztikus állóképessége megerősíti jobb oldalunkat.

LUKASZ PISZCZEK
Átlagos ár: 1.2k

Ő a legmagasabb rangú jobb szélső védő a Bundesligában a 18-ban, -nem véletlenül, mivel nem egyszerű áthatolni rajta és az előrejátékban is kompetens.

DANI ALVES
Átlagos ár: 3.1k

Őt a világ egyik legjobbjának tartján számon, és ez a hírnév a FIFA18-ban is követte. A brazil szélsőt Marcelohoz hasonlítják, -hihetetlen tempója van, magabiztosan cselez és pontosan passzol, minusz a 4 csillagos skill rating. Az igazi negatívuma a testi ereje, mivel mindössze 66-os a játékban. Ha a játékod elsősorban támadásra épül, ő a te embered.

HECTOR BELLERIN
Átlagos ár: 8k

Az egyike a három szélső védőnek, aki egy PL-es FUT játékosnak meg kell szereznie. Mindössze ketten gyorsabbak a spanyolnál (Jonathan Biabiany és Pierre-Emerick Aubameyang), tehát -a sebességet és a belépéseket illetően- mindenkivel elboldogul. A 62-es ereje viszont nem acélos, így jobb ha megpróbáljuk ellopni a labdát, mintsem nyíltan nekimegyünk az ellenfélnek.

ALESSANDRO FLORENZI
Átlagos ár: 18.7k

Kétségtelenül a Seria A egyik legjobb játékosa, bár nem is olcsó mulatság. Az áráért cserébe egy képzett futballistát kapunk. Jó a védekezésben, és számíthatunk rá az előretöréseknél is. A lövéseire bármilyen helyzetben támaszkodhatunk, remekül kanyarintja a labdát.

ANTONIO VALENCIA
Átlagos ár: 36.7k

Az egyik legbosszantóbb ellenfél, aki ellen pályára léphetünk. Tökéletesen állítja meg a támadásokat és a passzainkba is a legváratlanabb időpontba lép bele. 87-es tempóját kevesen tudják tartani. Remek fizikummal bír az equadori fiatalember, -nincs ezen mit ragozni, jó vétel.

KYLE WALKER
Átlagos ár: 42k

Walker élvezi az életet a Manchester Cityben. Meglepetés volt, mikor kapott egy OTW kártyát, ami mostanában 230k körül mozog, de az alab gold lapja jóval olcsóbb ettől. Nem a legjobb cselezésben, de erős és nagyon tudja szedni a lábát, egyben rendkívűl kitartó. Meglehet, rövid idő alatt az egyik kulcsjátékosunkká válhat.

JUANFRAN
Átlagos ár: 850

A mesterien védekező Atletico Madrid egyik támaszpontja. FUT-ban nem lövünk mellé, ha őt megvásároljuk. Nagyszerű felfutásaival a támadásaink is célt érhetnek, a védelem mögé kerülve tudjuk majd megjátszani a csatárainkat és gólra törhetünk.

NATHANIEL CLYNE
Átlagos ár: 1.5k

Nincs elég érme a drágább alternatívákra? Akkor Clyne ne kerülje el a figyelmedet. A Liverpool játékosa kidolgozza a belét is a pályán, -mindenképp hasznos választás.

MITCHELL WEISER
Átlagos ár: 700

Ne hagyd, hogy a 78-as ratingje becsapjon. Minden támadószellemű Bundesliga kapitány számára egy kötelező játékos. 4 csillagos skill ratingel rendelkezik, ezért néha inkább támadónak nézik, mintsem védőnek. Ami pedig az egyik legnagyobb erőssége, hogy alig kerül néhány érmébe.

MARIO GASPAR
Átlagos ár: 750

A legfontosabb statisztikák tekintetében nem sok jobb szélső védő van Gasparnál. Ha van már spanyol belső védőd és védekező középpályásod, akkor a Chemistry miatt is érdemes őt választanod. Eléggé balanszos labdarúgó, és ráadásul olcsó is.

JOAO CANCELO
Átlagos ár: 1k

Nagyon hasznos kis játékos. Ha nem is a védekezés a legnagyobb erénye emberünknek, de a támadásokat illetően kiemelkedő teljesítményre képes. Képes kiszolgálni a csapattársait, egyben remek lövéseivel maga is befejezheti az akciókat, akár távolról is.

Nektek ki a jobb szélső hátvédetek?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!