Ma ünnepli a 8. szülinapját a League of Legends! -videó

Ma ünnepli a 8. szülinapját a League of Legends! -videó

2009 október 27-én jelent meg hivatalosan is a League of Legends. Egy rövid videóban összeszedtük az elmúlt 8 év legfontosabb pillanatait.

A mai napon lett kereken nyolc éves a League of Legends. Ennyi év után továbbra is az egyik legsikeresebb, azaz: legjátszottabb és egyben legnézettebb játék a világon, amióta gaming létezik, több mint havi 100 millió aktív felhasználóval. Az LCS-eket több százezer, a világbajnokságokat pedig milliós nagyságrendű tömegeknek közvetítik, fiatalok millióit kovácsolva közösségé.Rengeteg kapcsolatot teremtett a világon, egyesek így kerültek be különböző játékokba, mások itt ismerték meg a párjukat, és megint csak mások, –köztük én is– ennek a játéknak köszönhetik a munkájukat. Nehéz lenne röviden és tömören mindenre kitérni, hiszen 8 év még egy személy életében is sok idő, hát még egy játékban, amellyel napi szinten több millió ember találkozik, hiszen videók tömkelegét töltik fel az internetre, no meg 0-24 órában vannak róla streamek is.

Mi mégis megpróbáltuk mindezt összefoglalni a szülinap alkalmából. Igyekeztünk kitérni a játékon belüli változásokra, és egy-egy nagyobb e-sport történést is bemutatni, valamint kerestük pár érdekességet is.

Reméljük nektek is tetszett a videó, illetve azt is, hogy egy pár évig még velünk marad a League of Legends.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.