Kiszivárgott a Mobil FIFA18 2. szezonjának menüje

Kiszivárgott a Mobil FIFA18 2. szezonjának menüje

A megszellőztetett információ szerint, jó néhány újításra számíthatunk mobil vonalon is a FIFA18-ban.

Az EA Sports FIFA Mobil címének második epizódja hamarosan megjelenik. Napok vagy hetek kérdése, közben az első szezon piaca karbantartások miatt zárva, illetve az in-game kollekciók November elsejével lejárnak, hacsak nem hosszabbítja meg a kiadó. Úgy tűnik, hogy egy frissített kiadást kapunk a játékból a következő időszakban.

A hétvégén néhány szemfüles rajongó a Twitteren vette észre, hogy az EA bizony feltöltött egy képet a legújabb menü képernyőről, amelyen már az updatelt verzió látható. Sokkal élesebb és szebb a kinézete. Jelentős előrelépés történt a több, mint 1 éves menüt tekintve, kellemes hangulatot áraszt a többi mobilos címéhez hasonlóan, leginkább a Madden 2018-ra hajaz.

Mik a legnagyobb változások?

NÖVEKSZIK AZ ÁLLÓKÉPESSÉG

Ha már játszottál a Maddennel, akkor ez nem lehet újdonság számodra. Miután a napi achievmenteket elérted vagy aktívan tevékenykedtél, a szezon 1-ben a maximimális 30 staminat elérve nem tudtunk többet szerezni, de most már meghaladhatjuk ezt a limitet és nem csökken vagy töltődik újra, míg fel nem használtuk a felesleget. Nagyszerű lehetőség, hogy a hosszútávú terveinket megvalósítsuk.

ÚJ FELÁLLÁSOK?

Ez egy logikus lépés volt, bár a '4-3-3 Attack' nem igazán volt formációnak nevezhető a szezon 1-ben. A '4-3-3 Wing Attack' viszont már igen. Vajon láthatunk majd több opciót is?
Azt már tudjuk, hogy a 27 emberes csapat helyett mindössze 11 játékosunk lesz. Érdekes lenne látni, ha új alakzatok is érkeznének.

PIAC

Az indulásig a piac zárva lesz. Látható, hogy a kampány egy új része a Training Camp lesz. Vajon, ha mind a 9 gyakorló módot végigcsináltuk, akkor megnyílik a market? Vagy senki számára nem lesz elérhető néhány hétig? Esetleg bizonyos szintre kell emelnünk a csapatunkat, hogy használni tudjuk?

A screenshoton észrevehető, hogy az aktuális személy 1-es szintű. Talán a második, vagy a további szintektől elérhető az eladás és a vásárlás. Az Event valószínű a 2., míg a Leagues menüpont a 4. szinttől játszható, ezért értelmszerűen e között kell teljesítenünk, hogy piacozni tudjunk, de meg kell várnunk a teljes verzió megjelenését, hogy biztosat állíthassunk.

Semmi forradalmi fejlesztés nincs tehát, de ezzel a felfedézessel is közelebb kerültünk a 2. szezonhoz. Napok vagy hetek kérdése az indulás, így jogos a kérdés ki mennyire várja már a FIFA Mobil újabb évadát?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!