Rekkles 11 nap alatt több mint 1300 LP-t szerzett

Rekkles 11 nap alatt több mint 1300 LP-t szerzett

Miután kiestek a VB-n, a svéd lövész kemény SoloQ-zásba kezdett, aminek aztán 11 nap alatt meg is lett az eredménye.

Hogyha valaki elszánt és elhivatott a játék iránt, akkor az mindenképp Rekkles. Miután egy csúfos 3-1-el hazaküldte őket az RNG a svéd ADC nagyon keményen nekiállt gyakorolni.

Európa elhasalt, a C9 a nyugat utolsó reménysége

Hodi | 17/10/22 09:57 A Fnatic 3-1-es legyőzésével a Royal Never Give Up a harmadik csapat, amely biztosította részvételét a legjobb négy között, ezzel Európa összes csapata kiesett az idei világbajnokságon. 2014 óta ez a legrosszabb (és talán mégis legjobb) európai szereplés, amit láthattunk: 2015-ben a Fnatic és az Origen is a legjobb 4-ig menetelt, míg tavaly az H2K szintén az elődöntőben vérzett el.

Október 21-én estek ki a VB-ről és már másnap a SoloQ-ban láthattuk a fnatic lövészét. Diamond2 75 LP-n volt akkor és egy egészen hihetetlen 11 napos mászás után már majdnem ő a Top1 az EUW szerveren. Jelenleg a második helyen stagnál Challengerben, de valami elképesztő, amit véghez vitt kevesebb, mint két hét alatt. Ha kiszámoljuk akkor kb. 1300 LP-t kellett begyűjtenie 11 nap alatt, amit valami embertelen módon, de össze is hozott. Az OP.gg segítségével még egy grafikont is kaptunk, amelyen jól látszódik ez a fejlődés:

Azóta egyébként már megint ő a Rank 2, pontosan 1182 LP-vel. Mindenki példát vehetne róla, ugyanis ahelyett, hogy csalódott lett volna a VB kiesés miatt, csak még keményebben rákapcsolt és valami eszméletlen utat járt be 11 nap alatt. Ő az ékes példa arra, hogy semmi sem lehetetlen, ugyanis nem sokan gondolták volna, hogy ennyi idő alatt Challenger Rank 2 lehet. 

A legtöbben szerintem már annak is örülnek, ha pozitív mutatóval zárják a napot, ő pedig D2-ből a 4. napon már master volt, ahol mindössze két napot töltött. Amint meglett a master, napi szinten több mint 100 LP-t szedett össze.

Szóval srácok a következtetés ebből az, hogy sose gondoljátok azt, hogy lehetetlen megcsinálni bármit, ha keményen küzdötök érte, akkor bármit elérhettek, de azért egy kis tehetség nem árt hozzá!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.