Ezeket a skineket választották a VB győzelem mellé a Samsungosok

Ezeket a skineket választották a VB győzelem mellé a Samsungosok

A Samsung Galaxy sokak meglepetésére nem csak hogy megverte, de konkrétan felmosta a padlót az SKT-vel. A játékosok máris eldönthették, hogy milyen hősre szeretnének skineket.

A mai napon több szempontból is történelmet írtunk. Egyrészt ez volt az első olyan világbajnokság, ahol ugyanaz a két csapat döntőzhetett egymással, ráadásul egyik évről a másikra. Másrészt ez volt az első alkalom, hogy az SKT nem nyert meg egy világbajnokságot, amin részt vett, sőt, most először kaptak ki először nemzetközi tornán koreai csapattól, így Crownék igazán boldogok lehetnek, hiszen a tavalyi döntő egy évig tüske lehetett az oldalukban.

Azzal viszont, hogy nyerte; knem csak a trófeát és a fődíjat vihetik haza, hanem jövőre ismét, immáron másodszorra is Samsung skinek érkezhetnek. A játékosok –legalábbis a többségük– nem is húzták sokáig az időt, és azonnal ráböktek egy-egy hősre.

Ezek alapján tehát az biztos, hogy jövőre lesz egy új Gnar skinünk CuVeenek köszönhetően, Taliyah is gazdagodik egy új kinézettel Crown jóvoltából, ami kissé meglepő, hiszen Crown mindig is a Viktorjáról volt híres. Az alsó ösvényre pedig Xayah és Rakan kapnak egy-egy új hőskinézetet Rulernek és CoreJJ-nek köszönhetően, illetve Haru, a csere dzsungeles Rengart szeretne.

Bár az MVP díjat a döntőben Ruler kapta, szerintem Ambition is kijárhatott volna, már csak az egész eddigi VB miatt is. Ő az egyetlen játékos, aki még nem döntött egyébként, de ha tippelnem kellene, akkor nagy valószínűséggel Sejuanit mondanék.

Ezek lesznek tehát a jövő évi skinek, és az elmúlt két évvel ellentétben már nem az SKT piros-fehér logója fog rajtuk virítani, hanem a kék-fehér Samsung logó, úgy érzem, hogy bőven megérdemlik, mert megdolgoztak érte a srácok.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!