Ezért tudott Zoe akár háromszor is Flash-elni a bemutatójában!

Ezért tudott Zoe akár háromszor is Flash-elni a bemutatójában!

A bemutató videó után sokan kiégtek, hogy miért tud Zoe akár többször is Flash-elni a videó alatt. Szerencsére valaki szemfüles volt, és rájött a titok nyitjára.

Elsőre is sok embernek feltűnt valami furcsaság Zoe kapcsán, hiszen nem egyszer láttuk egy adott részleten belül is Flash-elni, ami jelenlegi tudásunk szerint lehetetlen lenne, vagy mégsem?

Zoe lesz a legújabb hős neve és videó is van róla!

Zoe névre keresztelték a bubis lányt, akit a LoL koncertje alatt mutattak be először, alig percekkel ezelőtt!

Ahogy minden új videónál, vagy bemutatónál, úgy most is vannak fanatikusok, akik azonnal darabjaira szedik a mostanit, hogy a lehető legtöbb információt szedjék ki belőle. Ennek hála sikerült nagyjából rájönni a passzívjának működésére és annak rejtélyére is, hogy miként tud akár többször Flashelni.

Ha közelebbről nézzük meg a kis buborékokat, amik körülötte keringenek, néha megfigyelhetjük, hogy ezekbe valami el van rejtve. Ez lehet akár egy Flash, vagy más fajta summoner spell, és a működése a videó alapján a következő. Ha valaki elhasznál egy Flash-t mondjuk, az maga után hagy egy buborékot, amit Zoe fel tud szedni. Ha ez megtörténik, akkor azt az adott képességet ő is el tudja sütni.

Hogy ennek pontosan milyen CD-je lesz, vagy hogy lesz-e egyáltalán azt egyelőre nem tudni, de érdekes játékmechanika az biztos. 

Nem ez az egyetlen dolog, amit kölcsön tud azonban venni az ellenfeleitől, hiszen egymás után több olyan tárgy aktívot is láthatunk nála, amiknek egymás mellett nem sok értelme lenne. A bemutató videóban például egy klippen belül elhasznál egy Hextech Protobelt-et, amivel előrébb ugrik, ugyanakkor a Randuin's Omen lassító aktívját is megfigyelhetjük. A titok nyitját ezúttal is a buborékokban találjuk.

Egy dolog biztos, jócskán fel fogja forgatni az Idézők szurdokát ez a karakter, mivel kapásból két olyan képességgel is rendelkezik, amit még sosem láthattunk a játékban. Ezek egyike az előbb leírt buborék, a másik pedig a már korábban említett altatás mechanikája. Ezután a kis magyarázat után nézzétek meg a videót, és egyből meglátjátok majd a dolgokat.

Kíváncsian várjuk a megjelenését!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.