Új Projekt kinézetek jönnek, de vajon kik kapnak majd?

Új Projekt kinézetek jönnek, de vajon kik kapnak majd?

A tegnapi LoL vb döntő alatt új teaser videó jelent meg, mely a következő 3 projekt skint harangozza be.

Izgalmas, ámde annál rövidebb trailer videót tett közzé a Riot Games a League of Legends világbajnokság döntője alatt, amely a Projekt hőskinézet széria következő darabjait hivatott felhype-olni nekünk. Úgy tűnik, a fejlesztők idén ráálltak arra, hogy a vb alatt jelentsenek be dolgokat: az élőzenés koncertjük során mutatták be a Szurdok közvetkező hősét, Zoét is; ha lemaradtatok volna róla, itt tudjátok pótolni:

Zoe lesz a legújabb hős neve, és videó is van róla!

Zoe névre keresztelték a bubis lányt, akit alig néhány perce mutattak be először a LoL koncertje alatt!

A Projekt családnak jelenleg 9 tagja van, ezek Master Yi, Leona, Lucian, Yasuo, Zed, Fiora, Ashe, Ekko és Katarina. Ha minden igaz, akkor a következő szériában három hőskinézetet kapunk, a detektívek pedig már el is kezdtek találgatni, hogy az alábbi videóban látható képek és hangok alapján kik lehetnek ezek a hősök. 


A pirosas árnyalatú Jhin lehet, akiknek fogékony a hallásuk erre, mintha az ő ultiját hallanák a háttérben, de maga a karakter is simán passzol a Projekt stílushoz, ráadásul mindössze három hőskinézete van a tavaly februári megjelenése óta.

A narancs színűt jó eséllyel Vi-nek szánták, ugyanis ott hallható, ahogy tölti fel a Q képességét. A mi kétbetűs hősnőnk már 2012 decembere óta bent van a játékban, de az utolsó, egyébként Legacy hőskinézetet idén januárban kapta, előtte 2015-ben jött hozzá skin utoljára. 

A rózsaszín pedig, ha minden igaz, Vayne-re utal. A háttérben talán az ő autoattackja lenne hallható, ráadásul hozzá az utolsó hőskinézet tavaly nyáron jött, valamivel a Hextech Crafting megjelenése után (arról a hőskinézetről van szó, ami 10 lila, ritka drágakővel váltható ki, szóval ráférne már egy kis újdonság. 

A fentiek egyelőre persze csak találgatások; a végleges megjelenésre november 22-ig még várnunk kell. 

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.