Vásárold meg a jegyed a ROG MEB döntőre!

Vásárold meg a jegyed a ROG MEB döntőre!

Szeretnéd élőben látni a ROG MEB döntőt? Semmi akadálya! Vásárold meg a jegyed minél hamarabb, nehogy lemaradj!

A ROG MEB döntő idén november 26-án 17:00-kor kerül megrendezésre Budapesten a Docler Házban. 

A ROG Magyar Elit Bajnokság az ország egyetlen hivatalos esport bajnoksága. Az elmúlt hónapokban Magyarország legjobbjai egy ligarendszerben, folyamatos élő közvetítések keretein belül csaptak össze. A döntőben a szerencsés nyertes csapat nem kevesebb mint 1,5 millió forintos nyereménnyel lesz gazdagabb!

Az eseményre kettő fajta jegy közül lehet választani:

Az aula jegy 2000 Ft-ba kerül, és a jegy megvásárlásával a helyszínről az aulából kísérheted figyelemmel az eseményeket a nagy kivetítőn! Sajnos innen nincs közvetlen rálátás a színpadra, de így is ordíthatsz és szurkolhatsz kedvenc csapatodnak! Továbbá jegyed mellé egy különleges csomagot kapsz ajándékba! A csomag tartalmaz egy Elit Alakulat Tristana és egy Elit Alakuat Veigar kinézetkártyát, egy Kék és Piros minion stresszlabdát, két darab világító League of Legends-es tapsolóbotot, hogy a hangulatnak is adjunk, és nem utolsó sorban egy League of Legends bevásárlószatyrot!

A másik jegy a nézőtéri jegy, ami 3000 Ft-ba kerül ugyan, de innen már van rálátás a színpadra, szabad belépést biztosít a nézőtérre és testközelből ordíthatod hogy: "mid or feed", vagy valami hasonló! Továbbá ehhez a csomaghoz is jár az Elit Alakulat Tristana és Veigar, illetve a Kék és Piros minion stresszlabdák is.

Gifts

A jegyeket ide kattintva tudod megvásárolni!

További információk: http://www.elitbajnoksag.hu/

Csatlakozz és nézzük együtt a döntőt!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!