Star Wars és a FIFA? Nagyszerű ajándék érkezett az EA-től!

Star Wars és a FIFA? Nagyszerű ajándék érkezett az EA-től!

Ki tudja, milyen Jedi erővel rendelkezik ez a különleges meglepetés.

Ha a legjobb mezek cikk tetszett, akkor ez sem fog hidegen hagyni.

A 10 legjobb mez, amitől pengén néz ki a FUT csapatunk

Az EA nagyon sokféle szerelést szokott belepakolni a játékba, melyeket alakíthatunk is. A listán szereplőek viszont telitalálatok.

A csapatunk összeállításánál fontos tényező, hogy legyen elegendő zsetonunk, amiből tudunk vásárolni, és az sem utolsó szempont, ha jól körüljárjuk a piacot. A megfelelő játékosok megtalálása aktuális taktikánkhoz kulcsfontosságú. Azt se felejtsük el, hogy gyűjthetünk is egy-egy sztár labdarúgóra, akiben bízunk, hogy dicsőséget hoz majd életünkbe, netalán a kedvencünket szeretnénk sorainkban tudni. Sok cél lebeghet tehát szemünk előtt, és úgy gondolom a klub kinézete szintén ezek közé tartozik. Nem mindegy milyen felszerelésben lépünk pályára, hiszen a megjelenés mindig is fontos dolog volt. Akár a mi szemszögünkből, de akár az ellenfél illetve nézők lenyűgözése szempontjából is. Az EA, a Star Wars Battlefront II kiadásának megünneplését az összes játékában meg akarja tenni, így a FIFA18 sem maradhat ki. A Star Wars tematikájú mez november 7-étől egészen november 28-ig lesz elérhető, és elvileg nem kell mást tennünk, mint bejelentkeznünk a FIFA Ultimate Team módba.

Mind a hazai, mind pedig az idegenbeli póló remekül néz ki. Gondolom, hogy sok Star Wars rajongó akad a fifások között is, szóval a birodalom most már a pályán is visszavághat!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!