Mumus100: "Az LCS a végső cél, addig nem állok meg, amíg ez nem lesz meg"

A Lurdy mozis vetítésen mumus100-at is mikrofonvégre kaptuk. Kikértük véleményét a VB-ről, és természetesen beszámolt a saját terveiről, illetve jövőjéről!

Szépvölgyi Márió, vagy ahogy mi ismerjük, mumus100 is meghívott vendégként volt kint az idei Lurdy mozis VB vetítésen. Természetesen éltünk az alkalommal és elkaptuk egy gyors interjú erejéig.

AK: "Nem kell törődni azokkal, akiknek nem tetszik amit gyártasz, kitartónak kell lenni!"

Belefutottunk Kiss Ádámba, alias AK-ba a VB vetítésen. Elmondta, hogy szerinte mi a legfontosabb a streamelésben, nem maradhattak ki a viccesebb történetek sem, és természetesen a VB-ről is jósolt.

Több témát is érintettünk, szót ejtettünk a világbajnoksági döntőről, –ekkor már a végső eredmény tudatában– hogy miért így alakult. Emellett megkérdeztük, hogy mi a helyzet most mumusnál, hiszen egy ideje nem nagyon hallottunk róla, legutóbb a NeverBack Gaming nevű spanyol csapatnál láthattuk, előtte pedig az orosz Team Empire-nél. Elmondása szerint több országból is kapott ajánlatokat, egyelőre ezeket mérlegeli, de a végső cél természetesen az LCS. Addig nem is nagyon tervez megállni, amíg ez az álma valóra nem válik, és ha ez így lesz, akkor már két magyar topos is lehet akár az EU LCS-ben.

Családja is támogatja őt, hiába jár folyton más országokba, végig mögötte állnak, hiszen tudják, hogy ez az élete.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!