Rúnatár: Turbo Nasus

Rúnatár: Turbo Nasus

A Turbo Nasus a nyolcadik szezon farming szimulátora.

Nasussal sokáig egy gond volt, a játék elején nem tudtuk igazán hasznosítani a csapatharcok során.

Ezek a rúnák zuhannak ma a nyakunkba!

Eljött a szezonváltás napja, ezen felül pedig a mai nappal elbúcsúztunk régi rúnáinktól, hiszen mától már az új rúnák köszöntenek minket, ezeket fogjuk részletesebben most átnézni. A legelső fontos változtatás az új rúnákkal kapcsolatban –azon kívül, hogy persze az egész teljesen új–,  hogy a hőskiválasztás közben is módosíthatóak végre, és mindet ingyen megkapjuk.

Ezzel a rúna összeállítással azonban a végjáték előrébb jött! Ugye milyen jó dolog belegondolni abba, hogy nem kell 40 percig stackelni és koptatni a Q betűt a billentyűzeten? Szeretnél gyakrabban Nasus-ozni, de nem akarsz sokáig unatkozni egy lanen? Akkor ezt a rúnaoldalt neked találták ki!

A rúnaoldal ennek megfelelően kapott egy Turbo Nasus becenevet, hiszen a játékba az eddigihez képest turbó sebességgel csatlakozik és csap le áldozataira.

Nézzük, milyen rúnaoldalról is beszélünk pontosabban.

A Fázisroham segítségével könnyedén tudunk elmenekülni akár a gankek során, akár ha épp rosszul jött ki a lépés és futnunk kell az ellenfél elől. Ehhez elég három támadással,, vagy eltérő képességgel eltalálni őket, és máris futhatunk a biztonságos zónába. A Transzcendencia 10%-kal csökkenti a töltési időnket a 10. szint elérésekor, ennek köszönhetően gyorsabban tudjuk farmolni a jelzőket. A Készülődő vihar segít abban, hogy amit eddig 40 perc alatt vittünk végbe, most akár a játék 20. percében is olyan erővel rendelkezhessünk, ugyanis a játék előrehaladtával egyre több adaptív sebzést biztosít a számunkra.

Azonban itt még nincs vége, hiszen ott a Kondicionálás, ami 10 perc elteltével bónusz páncél és varázsellenállást ad, továbbá 5%-kal növeli a teljes páncélzatunk és varázsellenállásunk értékét! Ennek nagy szerepe van, főleg miután a tankos tárgyak megvásárlásra kerültek. A Megújult erő segítségével pedig életerőt nyerünk vissza az elszenvedett sebzést követően, amit ha összekapcsolunk a Manaáramlás övével és kedvenc kis kutyusunk Q képességével, szinte folyamatosan tölthetjük vissza az életerőnket. A manaáramlás öve főképp abban segít, hogy ne fogyjunk ki egyhamar a manánkból.

Itt pedig egy videóban összefoglalva a fentebb leírtak:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.