Ennél szorosabb aligha lehetett volna az MTK Budapest válogatóversenye

Ennél szorosabb aligha lehetett volna az MTK Budapest válogatóversenye

2 Xboxos játszotta a finálét a Playstation 4-en megrendezett tornán. Természetesen megkérdeztük az első három helyezettet, hogy mit gondolnak a versenyről és a jövőjükről.

Lezajlott az MTK Budapest válogatóversenye, és a legjobb 3 játékos sorrendje csak rendkívűl kiélezett mérkőzések után dőlt el. Végig magabiztosan játszottak, de végül Gódor Donát diadalmaskodott, az ezüstérem Szilaspataki Krisztiánhoz vándorololt, a dobogó harmadik fokára pedig Novák Dániel léphetett fel. Az első két játékos Franciaország válogatottjával, míg a bronzérmes úriember a magyar válogatottal vívta meg sorsdöntő ütközeteit.

3. helyért: Novák Dániel - Juhász Tamás 3-2 (hosszabbítás után)

A harmadik helyért Novák Dániel Juhász tamással csapott össze, és a rendes játékidő 1-1-e után, a hosszabbításban újabb találatok szerzésével továbbra is döntetlen, azaz 2-2 volt az állás. Majd jöttek az utolsó percek, és a magabiztosabban játszó Dániel végül eldöntötte a párharcot.

Döntő: Gódor Donát - Szilaspataki Krisztián 2-2 (tizenegyesek után: 4-2)

A döntőben szintén nagyon szoros volt a mérkőzés, mindkét játékos koncentrálva, kevés hibával futballozott. A bronzmérkőzés forgatókönyvét majdnem teljesen lemásolták, hiszen 1-1 találatot szereztek a 90 perc során, majd következhetett az extra time, amelyben szintén sikerült Donátnak és Krisztiánnak is újra betalálnia. Viszont nem sikerült tiszta játékidőben döntésre jutniuk, így következhetett a büntetőpárbaj. Többször is rontott Krisztián, míg Donát higgadt tudott maradni, végül ő örülhetett az aranyéremnek.

Az embertpróbáló találkozók után mindhárom játékos válaszolt néhány kérdésünkre:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!