A Rift Esports-nál elég komoly változások várhatóak, három külföldi játékossal bővül a keret

A Rift Esports-nál elég komoly változások várhatóak, három külföldi játékossal bővül a keret

Nem kis lépésre határozta el magát a Rift Esports. Még vége sincs a ROG MEB-nek, de máris három új játékos érkezett a csapathoz, ráadásul külföldről is.

Nagy bejelentést tett tegnap a Rift Esports. A tavaly és idén is a 3-4. helyen végzett ROG MEB csapat ugyanis elég nagy változásokra készül a csapat kapcsán. Mondhatni nemzetközi csapattá növi ki magát a gárda, ugyanis három külföldi játékos is érkezik majd a csapat gaming házába.

Ezt tegnap közölték a Facebook oldalukon az alábbi posztban.


A bejelentés alapján csak Kußu és a Benzz pozíciója marad biztosan, a többiek csereként maradnak a csapatnál, vagyis wAZIER, Domee és a Geller mondhatni kispadra kerültek. A három új játékos pedig topon Delitto, ő egyébként görög, a dzsungelben a dán Sezzer található majd, míg támogató szerepben a szintén dán Grisen fog remélhetőleg tündökölni. Ha minden igaz, mindhármukat részletesebben is be fogják nekünk mutatni idővel, minden bizonnyal pár rövidebb videóval és/vagy poszttal. Kíváncsian várjuk, hogy ez az ötös miként fog muzsikálni és hogy a nyelvi különbségeket mennyire sikerül majd megoldani.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!