5+1 furcsaság, mely elkerülhette a figyelmünket

5+1 furcsaság, mely elkerülhette a figyelmünket

Vannak szembetűnő érdekességek és vannak olyanok, amik el vannak rejtve a szemünk elől.

Elképzelhető, hogy már órákat, napokat esetleg heteket töltöttünk el a FIFA legújabb részének nyúzásával. Az viszont biztos, hogy még ennyi idő alatt sem feltétlenül lehetett kiszúrni minden érdekességet, pláne ha nem is erre koncentrálunk.

DTT, egy youtuber viszont részletesen megfigyelve a játékot 5 dologra lett figyelmes, melyet akár a FIFA18 5 titkának is lehetne hívni.

Ikonok

Ahhoz, hogy ez működjön, nem meglepő módon kell egy ikon a csapatodba. Használhatunk kölcsön kártyát is. Ezek után már csak hazai pályán kell játszanunk. Játssz le egy meccset és az Instant Replay segítségével körbenézhetsz a stadionban, majd megláthatod a legendád arcképét a bannereken, zászlókon, egyszóval a nézők még jobban szurkolnak majd neked és nagyobb elismerést kapsz.

Nemzeti zászlók

Ez egy szép gesztus az EA részéről. Egyszerűen csak válasszunk válogatott együtteseket és mihelyst pályára lépünk, a szögletnél észrevehetjük, hogy bizony ott figyel az ország zászlaja a rúdon.

Legrosszabb kártya

Szegény Max Wright, a FIFA17 után a 18-ban is ő "büszkélkedhet" a leggyengébb lappal. Annak ellenére, hogy van egy 70-es sebessége, a lövési mutatója 33-as, így szinte alkalmatlan a gólszerzésre. A 39-es passzolásról nem is beszélve, illetve egy 47-es cselezéssel rendelkezik még mindez mellé. A támadásokhoz tehát nem sokat tesz hozzá, ami nem is lenne baj, kivéve, hogy egy támadó szellemű játékosról van szó. A legviccesebb része a dolognak a védekező statisztikáit érinti, mivel magasabbak, mint a lövés száma!

Legfiatalabb játékos

Nem hittük volna, hogy 18 év alatt játékosok bekerülhetnek a FUT-ba, de tévedni emberi dolog. Angel Gomes egy angol csatár és mindössze 17 éves, így hivatalosan is ő a legfiatalabb a játékban. 63-as értékelést kapott, 80-as sebességgel és a lövése is 61-es. A sebessége kiemelkedő és remélhetőleg a többi mutatóban még fejlődni fog.

Egy játékos 2 klubban

Ez elég furcsa jelenség. Mutaeb Sharahili az utolsó pillanatban lehet, hogy átigazolt, de az EA úgy tűnik elfelejtette törölni az egyik kártyáját. A szaúd-arábiai kapus jelenleg az Al-Raednél véd, miután elhagyta az Al-Nassrt, viszont mindkét csapatban még megtalálható.

+1 Mez

Van a játékban Coca-Cola-s szerelés is, melyeket a FIFA18 Ultimate Team csapatunk viselhet. Egyébként nagyon ritkák és elképzelhető, hogy nem is leljük meg a piacon, ha azonban mégis rábukkanunk, akkor rendesen ki kell nyitnunk a pénztárcánkat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!