Raheem Sterling Squad Battles csapatát most bárki legyőzheti!

Raheem Sterling Squad Battles csapatát most bárki legyőzheti!

Az angol válogatott labdarúgó összerakott egy felemás 4-5-1-es kezdőcsapatot, és mindössze csak három együttesből válogatott.

Raheem Sterling a Manchester City szélsője (vagy támadó középpályása) nem meglepő módon nem hagyta ki a jelenkor labdarúgásának két szupersztárját, Cristiano Ronaldot és Lionel Messit. Melléjük a világoskékektől érkezett még 5 csapattársa is, a brutális támadósorban kapott helyet Kevin De Bruyne és David Silva, mögöttük pedig Casemiro játszik.

Sterling Squad Battles Team-je így néz ki:

Az első összeállításnál Neymar még kezdő volt, de aztán mégis saját magát pakolta be, -mondjuk nem csoda, amilyen lapja van:

Érdekesség, hogy a legalacsonyabb értékelésű játékos a balszélső Mendy a maga 78-ával , aki szintén a City futballistája. A védelemben még ott van a világbajnok védőpáros, Gerard Piqué és Sergio Ramos is, jobb szélen pedig Kyle Walker játszik. A kémia nem a kezdő erőssége, az látszik, hogy erre nem fordított figyelmet az angol úriember.

A kispadra olyan játékosok szorultak, mint a világ legdrágább labdarúgója, Neymar vagy a Real Madrid walesi sztárja Gareth Bale. Ezen kívül ott ül még Thiago Alcantara, David de Gea, Dele Alli, John Stones és Fernandinho is.

A Sterling's Ballers néven futó együttes elérhető a Squad Battles-ben, szóval bárki játszhat az angol játékos kerete ellen Ultimate Team-ben.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!