Ismerjük meg a The Journey színészeit és történetüket -Videó

Ismerjük meg a The Journey színészeit és történetüket -Videó

Az EA sok munkát fektetett a sztori módba, és láthatjuk milyen jó munkát végeztek. Bámulatos a hasonlóság.

Számos ismerős arc visszaköszön a FIFA18-as The Journey folytatásában, emellett pedig jó néhány új szereplő is felbukkan a legújabb epizódban. Alex Hunter sztárrá válását sokan követik, kalandja egy brazíliai nyaralástól kezdve az elbűvölő los angelesi kitérőn át egy igazi nagy klubhoz való igazolásig tart. A karakterek nem csak a készítők és a számítógép technikájának köszönhetőek, ugyanis legtöbbjüket hús vér emberek keltik életre. Ismerkedjünk meg a Hunter Returns szereplőgárdájával.

Tomiwa Edun (Alex Hunter)

A FIFA17-ben lehetett először látni, és most már arca lassan egyet jelent Alexéval. Lagosból, Nigériából származik és kiváló brit film és televíziós szinésszé vált az évek során. Játszott korábban a Ki vagy, Doki? (Doctor Who), Psycho a kezdetektől (Bates Motel), Sherlock és Watson (Elementary) és a Merlin című sorozatokban. Klasszikusokat tanult cambridge-i egyetemen, majd a londoni Királyi Akadémián drámatagozaton sajátította el a színjátszás alapjait, és számos Shakespeare-i műben vett részt az Egyesült Királyságban, mielőtt betört volna a filmpiacra.

Chris Walters (Danny Williams)

Chris már az előző epizódban is Alex legjobb barátját alakította. Egy Vancouverben élő londoni színész. A The Poor School-ban tartott előadásokat a színészetről, azelőtt, hogy betört volna a mozivászonra. Független filmekben vett részt, mint a Shooting the Musical vagy az FSM. A televízióban is feltűnt néhány show és rövid film erejéig az Egyesült Királyságban és Kanadában.

Lisa Solberg (Kim Hunter)

A FIFA18 sztorijának legújabb csillaga, Lisa Solberg (szintén Vancouverben telepedett le) egy ausztrál szinésznő, és Sydneyben született. A Hunter Returns-ben alakított Kim szerepe előtt a kanadai zenész, Brett Kissel dalának klipjében látható. Néhány rövid alkotásban is megjelent, gondolok itt a The Big Cut és az Erebus-ra.

Lewis Reeves (Gareth Walker)

Doncaster büszke és rendkívül tehetséges színésze, szóval nem hiányozhatott a FIFA17 után a 18-ból sem, hogy újra eljátssza Gareth Walker személyét. A walesi Királyi Akadémián szerzett diplomát zene és drámatagozaton, majd 2012-ben indította el színházi karrierjét a West End-ben az Our Boysal. Ezzel a My Night With Reg at the Donmar Warehouse főszerepét is jelentette neki egyben. A színházi alakításai temérdek televíziós szerepet is eredményezett az Egyesült Királyságban és másfelé is, például megcsodálhattuk a Kívűlállókban (Misfits), Law & Order: UK, Unforgotten és a Crazyheadben is.

Sharon Duncan-Brewster (as Catherine Hunter)

Alex anyukájaként jelent meg újra a monitorokon és a TV-ken. Hatalmas színészi tapasztalattal rendelkezik és ez látszik a karakter rezzenéseiből is. Londonban született, 1999-ben szerezte meg első szerepét, mint Crystal Gordon a brit Bad Girls sorozatban. Azóta már jócskán szerepelt TV-ben és a filmvásznon is, a szemfülesek például a Walking Deadben is kiszúrhatták, de benne volt az EastEnders, Doctor Who, Star Wars: Rogue One-ban is.

Rengetegeg szupersztár labdarúgót is felvonultat a The Journey 2. évada:

  • Cristiano Ronaldo
  • Antoine Griezmann
  • Dele Alli
  • Thomas Müller
  • James Harden: 
    • A Houston Rockets kosárlabdacsapat szakállas kiválósága, ötszörös All-Star játékos és Olimpiai bajnok. 2012-ben döntőig vezette az Oklahoma Thundert, mielőtt a Rocketshez igazolt volna.
  • Rio Ferdinand
  • Gyasi Zardes

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Galéria

Kövess Minket!