Megérkezett az 1.0 a PUBG teszt szervereire!

Megérkezett az 1.0 a PUBG teszt szervereire!

Az elképesztően sok újítás mellett bekerült végre a vaulting is.

Szerencsére ez a frissítés már nem késett el úgy, mint az előző, és minden beígért újítást tartalmaz. Ma lehet kipróbálni a tesztszerveren, de előfordulhat, hogy meghosszabbítják a teszt fázist, amíg minden adatot össze nem gyűjtenek. BLYYY segítségével egy videót is csináltunk az újdonságokról, és aki szereti képanyagban is átnézni a dolgokat, az a cikk alján megtalálja azt. Térjünk is egyből rá arra, hogy milyen hiba javítások és tartalmak kerültek be a teszt szerverre, melyek az 1.0 megjelenésével december végén, az éles szerverekre is megérkeznek!

Tesztidőszak:

  • November 14 éjjel 3-tól, november 15 éjjel 3-ig. FRISSÍTÉS: plusz 24 órát rátoltak az eddigire és a squad mód is bekerült.

Régiók és módok:

  • NA SOLO First-person/ Third-person
  • ASIA SOLO First-person/ Third-person

A sok apróság mellett két fontos dolog került be: a vaulting és a ballisztikai nagyjavítás.

Ballisztikai nagyjavítás:

Először is, élethűbbé tették a golyók esését nagyobb távon, hiszen mostantól nem csak a gravitáció, de a sebesség csökkenés is hatással lesz rá. 300 méter alatt szinte észrevehetetlen, de később sokkal nagyobbat esik a golyó mint eddig. Másodszor, kicsit alakítottak minden fegyver MOA-ján, pár fegyver pontatlanabb lesz, míg a többi pontosabb. Kicsit változott a zeroing, minden kiegészítőre külön lehet majd állítani és kicsit élethűbb lett, plusz a látást segítő kiegészítőknek (pl. red dot, 2x scope) mostantól állítható fényereje lesz. Végezetül pedig változtattak a hitboxon is, a nyakat mostantól védi a helmet és a kézfej/lábfej találatok kevesebb sebzést eredményeznek.

Kliens optimalizáció:

  • Optimalizált terep, ami így kevesebb memóriát fog használni
  • Kevesebbet fogunk laggolni, amikor éppen betölti a területeket a játék
  • Kevesebbet fogunk laggolni, amikor sok játékost látunk egyszerre magunk előtt

Szerver optimalizáció:

  • Optimalizált szerver teljesítmény

Akció:

  • Bekerült a vaulting és climbing

Játékmenet:

  • A járművek kiegyensúlyozottabbak lettek
  • Halkítottak a járművek hangjain és realisztikusabbak az irányíthatóságuk
  • Javítottak pár autó és utas animáción is
  • A motorcsónakon kívül mindegyik jármű új hangot kapott

Felhasználói felület:

  • Változtattak a tárhely kinézetén

„Amikor kiadtuk a játékot, még nem voltunk felkészülve ennyi csalóra, de azóta rengeteget dolgoztunk ezen, és végre elmondhatjuk, hogy a csalást használó játékosok 25%-al csökkentek, plusz a nagyon komoly csalók 50%-a került kitiltásra. Ugyanakkor mi is tudjuk, hogy ez nem elég: a nap 24 órájában monitorozzuk a dolgokat és erősítjük a védelmi rendszerünket. A harc ellenük talán végtelen, de mi megpróbálunk minden tőlünk telhetőt elkövetni, hogy ne legyen több csaló a játékunkban. Legutoljára pedig szeretnénk elnézést kérni a késésekért és a kliens összeomlásokért, de sajnos muszáj nagy stressz alá helyeznünk a klienst és a játékot is. Örülünk, hogy teszteltek és minden visszajelzést követünk akkor is ha nem válaszolunk rá. Ugyanúgy várjuk az 1.0-át, mint ti, és mi is reméljük, hogy minden rendben lesz a végső változattal.”

Szerencsére az újdonságokat nem csak szövegben láthatjátok, hiszen bLYYY kipróbálta nekünk a frissítéseket, és ezt egy videóban össze is gyűjtötte nekünk:

Ha szeretnétek követni őt, itt megtehetitek.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Ha szeretnél egy igazán jó PUBG közösségbe tartozni, akkor ezt a csoportot ajánljuk: PUBG - Hungary

Kövess Minket!