MTK Budapest - DVTK gálamérkőzést rendeznek a PlayIT-en

MTK Budapest - DVTK gálamérkőzést rendeznek a PlayIT-en

A 2 nagy múltú sportklub csatája a hétvége igazi különlegessége lesz. 

A PlayIT már egy ideje rendszeresen szervez e-sport programokat is. Nagyszerű alkalom ez a különböző játékoknak, hogy megmutassák magukat, és természetesen a közösségeik legjobbai is színpadra léphetnek. A hazai e-sport fejlődésének támogatása kulcsfontosságú a jövőt illetően, így a legnépszerű címek mindig láthatóak a rendezvényen. A feltörekvő FIFA, pontosabban a legújabb része, a FIFA18 egyre több embert mozgat meg, és ami még fontosabb, hogy a magyar sportklubok aktivizálódása és érdeklődése sokkal komolyabbá teheti a versengést, mint eddig bármikor.

Nem lesz ez most sem másként, hiszen a hétvégi PlayIT-en játssza le két nagy múltú sportegyesület az első gálamérkőzését. Az MTK Budapest és a DVTK showmérkőzése nem akármilyen kikapcsolódást jelent majd a kilátogatóknak. A két klub legjobb játékosai lépnek majd a virtuális gyepre.

  • Azt MTK Budapest képviselője Rácz András lesz. Ő egyébként a Pro Clubs csapat tagja, de kvalitásait mutatja, hogy bátran kiállítják őt egy ilyen gálára is.
  • A DVTK színeiben Matusek Márkot láthatjuk majd. Ő a miskolci együttes 1v1 játékosa.


Baloldalon az MTK Budapestből Rácz Andris, jobb oldalon a DVTK-tól Matusek Márk látható.

Nem ez lesz a két klub első találkozása, hiszen egy bemutató mérkőzésen már bizonyíthattak, ugyanis a sport és e-sport konferencián a felek már összemérték tudásukat. Akkor az MTK Budapest győzött Rácz András által, 3-1-re verte a DVTK-s Matusek Márkot. Gála ide, bemutató oda, ez a mérkőzés a presztízsről fog szólni, ebben biztosak lehetünk.

Ez esetben Xbox One-on játszanak, és egy BO2-ről beszélhetünk, tehát egy oda-visszavágót tekinthet meg a közönség, amelyet vasárnap 12:30-tól lehet követni a nagyszínpadon, az esport1 facebook oldalán pedig élőben látható mindkét mérkőzés.

Helyszín: HUNGEXPO, Budapest Vásárközpont, 1101 Budapest, Albertirsai utca 10.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!