Minden eddiginél nagyobb az e-sport összdíjazás az őszi PlayIT-en!

Minden eddiginél nagyobb az e-sport összdíjazás az őszi PlayIT-en!

Az ország legnagyobb gamer show-ja idén még egyszer megnyitja kapuit, e-sport versenyekben pedig nem lesz hiány!

Már csak egyet kell aludni az év legnagyobb gamer és e-sport rendezvényéig, az őszi PlayIT-ig, ahol évek óta rendszeresen nagy szerephez jutnak a kompetitív videojátékok is. Remek lehetőség ez a hazai top játékosoknak, hogy megmutassák tudásuk legjavát a több tízezres tömeg előtt, az őszi PlayIT-en ráadásul igazi dömping lesz, lássuk, hogy pontosan mi vár az e-sport rajongókra, ha kilátogatnak a Hungexpora!

Lenovo Legion Kupa

A Lenovo Legion kupa keretein belül még tovább fejlődött ez a sorozat, mivel öt állomáson is megjelentek a legnépszerűbb játékok. Az eddigi versenyek:

  • Április 29: Budapest
  • Május 6: Debrecen
  • Május 13: Pécs
  • Június 11: Szeged

A döntők döntőjére ezen a hétvégén kerül sor, újfent Budapesten, amolyan keretbe foglalva az idei évet. Az e-sport programjukban ősszel két játék szerepel: League of Legends és Overwatch.

OverwatchA 720.000 forintos összdíjazású versenyre két selejtezőn keresztül lehetett kivívni a továbbjutást, melyet 2 magyar és 2 külföldi együttes is sikeresen teljesített. Hazánkból a Team Plague és a Omae wa mou shindeiru, míg az országhatáron túlról a IDM eSports és a Last Rites harcolta ki a részvételt. Mivel az Overwatch egész napos programot jelent, ezért már délelőttől kezdődően várják az érdeklődőket a színpadhoz, illetve a mérkőzések után lesznek nézői játékok.

League of LegendsA múlt évhez képest 2 csapat helyett 4 együttes fog megjelenni a rendezvényen. A névsor a következő: WilD Multigaming, THR, Afterglow és a Team Plague. Akárcsak a fentebb említett játékban, az utóbbi szervezet 2 csapattal is képviseli magát ezen a jeles eseményen.

Novemberben a PlayIT kupa is visszatér!

Hearthstone

Nem kevesebb, mint az ország 16 legjobb játékosa fog megküzdeni az értékes nyereményekért: Veev, Huby, Kex, BullBence, Gelu, PenhaDani, soldier, pietroetin, Tyukember, drSteveIce, Prohell001, Jokeh, xalax, Anti, FrischRuben, Fyyar.

1. helyezett: 30 000 Ft
2. helyezett: 10 000 Ft
3. helyezett: ajándékcsomag

CS:GO4 meghívott együttes fog mindennél kiélezettebb küzdelmet vívni egymással.

Díjazás:

1. helyezett: 150 000 Ft
2. helyezett: 50 000 Ft
3-4. helyezett: ajándékcsomag

A nagy összecsapások mellett számtalan program várja még kilátogatókat, hiszen például CS:GO 5v5 bajnokságra a helyszínen is lehet nevezni, illetve a casual játékosok megcsillogtathatják tudásukat Playerunknown's Battlegroundban, Hearthstone és CS:GO 1v1 King of the Hillben, valamint egész nap lehet Battlefield 1-ezni, és a szuperhősök oldalán pofozkodhatunk Injustice 2-ben és Marvel vs Capcom 3-ban is.

Jegyeket rendelni és a további különlegességekről a PlayIT weboldalán lehet informálódni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.