Úgy néz ki, hogy Vizicsacsi a Schalke 04-ben folytatja

Úgy néz ki, hogy Vizicsacsi a Schalke 04-ben folytatja

A csapatközeli források szerint Vizicsacsi és Nukeduck leigazolása már a célegyenesben van.

Nagyon úgy néz ki, hogy lassan pont kerül a találgatásokra, hiszen a csapathoz közeli források szerint a Schalke 04 nemsokára leigazolja Vizicsacsit és Nukeduck-ot a teljes 2018-as szezonra. A csapat egyébként egy teljes revitalizáció közepén van, hiszen az eredeti felállásból, már csak a lövész, Upset maradt meg, miután a Relegation tornán megőrizték a helyüket az EU LCS-ben. A szervezet a sikeres kvalifikáció után egész egyszerűen szélnek eresztette a játékosait, nem titkoltan azzal a céllal, hogy a tavaszi szezonra egy bitang erős felállással tudjanak kezdeni.

Ha igaznak bizonyul ez az elég erős pletyka, akkor jó kérdés, hogy Csacsi jól döntött-e? Bár egyelőre nem ismerjük a Dzsungel és Support játékosokat, és akár ebből még valami nagyon erős is kialakulhat. Az biztos, hogy a top esetében nem lesz gond, és ismerve Nukeduck történetét, hogy milyen jó játékos, az egész még jól is elsülhet.

A Schalke szinte tuti, hogy komolyan gondolja a szereplést. Hiszen pár évvel ezelőtt, amikor bekerülésük után egyből sikerült ki is esniük, akkor mindenki azt hitte, hogy bedobják a törülközőt. De ők összekapták magukat és újra felküzdöttek a legjobbak közé. Minden bizonnyal az anyagi háttérrel nincs gond, ha pedig a maradék két helyre sikerül erős játékosokat elcsábítani, akkor ebből a csapatból még akármi lehet.

Reméljük Csacsinak végre összejön, és az új csapatban eljuthat a világbajnokságra.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!