Black Friday: 4 egyszerű módszer, hogyan fordítsuk a javunkra

Black Friday: 4 egyszerű módszer, hogyan fordítsuk a javunkra

Mindjárt befut a FIFA18 piaci összeomlása, tehát érdemes elgondolkozni azon, miként is szeretnénk meglovagolni ezt a kiváló alkalmat.

Több száz játékosnak az értéke csökken majd legalább 3-4 napig, így ez a tökéletes alkalom a kereskedésre. Az EA Sports sem hagyja ki ezt a jeles napot, új tartalmakat adnak majd ki óránként –SBC-k és Lightning Rounds-ok–, és ezzel bátorítják majd a játékosokat a vásárlásra. A DreamTeam FC összegyűjtött 4 fontos dolgot, hogy mire érdemes odafigyelnetek, mielőtt markotokat dörzsölve belecsapnátok az adok-veszek játékba.

1 Találd meg a (rejtett) kapós labdarúgókat

Nem feltételenül éri meg egyből csatárokra vagy középpályásokra utazni, ehelyett a kevésbé népszerű pozíciókra érdemes keresni, mint a jobb vagy balszélső hátvéd. A valódi világhoz hasonlóan, itt is a kereslet és a kínálat hatorázza meg a piac és az árak alakulását. Az ő tippjük szerint kezdjük a Premier League-el, mielőtt mondjuk a La Ligára térnétek át.

2 Számítsuk ki az adózás utáni Buy It Now értéket

Először is, nézzük meg az átlagos Buy It Now árat, amely a kártyák menüjében megtalálható. A profit elérése érdekében, nagyjából ezen az áron kellene eladni, és nem pedig a legmagasabb értékén. Egy jó tipp az EA adó levonása, ami 5 százalékot jelent. Szorozzuk meg a Buy It Now összeget 0.95-el, így megkapjuk az adózás utáni árat, majd ehhez adjunk pár száz coint, és mehet a piacra.

3 Tegyünk ajánlatot

Gyorsan kell cselekedni. Az elsőnek kell lenned, hogy a legtöbb esélyed legyen a vásárlásnál. Tegyél minél több ajánlatot a különböző Transfer Market oldalakon. Minél több helyről érdeklődsz, annál nagyobb az esélyed, hogy megszerzed a hőn áhított kártyát. Azonban a haszonkulcsot mindig érdemes fejben tartani. A legjobb eredmény érdekében a FIFA Web applikációját is használjuk, könnyebb és gyorsabban reagál a konzolos felületnél. Reggel és délelőtt snipeoljuk (vadásszuk le) az 59. percben a játékosokat, a hétköznap este 7 óra (ekkor szokott csúcsidő lenni, szóval nehezebb dolgunk van) helyett, ha tehetjük. A hétvégétől pedig tartsuk távol magunkat, mert jóval több ember fogja vizsgálni és kutatni a piacot.

4 Eladás, eladás, eladás

Ha sikerült néhány király játékost olcsón megszerezni (a fentebbi számítást ne feledjük a profit miatt), akkor érdemes őket visszaforgatni. Határozzuk meg az átlag Buy It Now árát, dőljünk hátra és várjuk az ajánlatokat. Ne feledjük, a türelem coint terem. Ne kapkodjunk a minél nagyobb profit hajszolására gondolva, használjuk ki az időnket, és lassan csináljunk pénzt.

Van egy másik módszer, amelyet bronz pakli technikának neveznek. Szimplán a legolcsóbb bronz csomagból vegyünk rengeteget, és adjuk el az összeset.

Milyen kártyákat is célozzunk meg pontosan?

A ritka bronz lapok körülbelül 200 coinért mennek, míg egy Squad Injury akár az 1000-et is elérheti. Nyilván nem ez a leggyorsabb útja a meggazdagodásnak, de minél tovább csináljuk, idővel remek nyereséget termel.

A Futnation végzett egy tesztet, 50 csomagot vásároltak nagyjából 20000-ért, majd figyelték az eladásokat. Ezt jegyezték fel később:

"20 játékosból sikerült profitot generálni, fejenként 200 és 1000 között. Valószínű a többiekért is le lehetett volna gombolni hasonló összegeket. (őket inkább félrerakták később SBC-k teljesítésének céljából)."

Tekintve, hogy szerencse is szükséges hozzá, a BPM (bronz csomag technika) nem a legnagyobb lehetőség, ha kevés érmével rendelkezünk. Azoknak viszont, akik milliók befektetése nélkül szeretnének pénzt keresni, sokat jelenthet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!