Rúnatár: Zoe, az alkony szelleme

Rúnatár: Zoe, az alkony szelleme

Megérkezett Zoe, és azonnal kaptunk az alkalmon, hogy kipróbáljuk élesben is.

Megérkezett az Idézők Szurdokába Zoé és azonnal kaptam az alkalmon, hogy kipróbáljam és megosszam veletek a rúnákkal kapcsolatos tapasztalatimat..

Zoe mobilitása az egekben, ahogy ígérték és ahogy tapasztaltuk ezt a teszt szerveren is. A Q képességével nagyon nagyot lehet ütni az ellenfélre, azonban az altatáshoz és az ulti megfelelő használatához több kell a véletlenszerű gombnyomásnál. Két fajta rúnaoldalt hoztunk nektek, annak megfelelően, hogy hova is viszitek Zoe-t. Kezdjük a dzsungel rúnákkal.

A fő rúnaágon a boszorkányságot választottuk neki, akárhova vittük a karaktert, azon belül pedig a Misztikus üstüköst. Ez az a rúna, ami fix volt minden szempontból nálunk és minden esetben ez vált be a legjobban! Láttam Aery-vel rendelkező Zoe felépítést is, gyengébbnek bizonyult sok szempontból is. A Misztikus üstökös ugyebár egy sebzést okozó üstököst küld a képességekkel megsebzett ellenfeleink helyére. A Manaáramlás övének köszönhetően könnyebben felhasználható a manánk és a Transzcendencia pedig a 10. szint után 10% töltési idő csökkenést ad, ezáltal további előnyhöz juttat bennünket. A Készülődő vihar nagyon jó Zoe számára. A játék előrehaladtával ugyanis adaptív sebzést biztosít a számára, ezáltal egy lövészt vagy egy mágust sokkal könnyebb egyetlen Q képességgel kiszedni, mint azt gondolnánk.

Másodlagos rúnaágon az Uralmat választottuk a számára, azon belül pedig a Szemgolyó-gyűjteményt, melynek segítségével szemgolyókat gyűjtve további erőre tehetünk szert és a Hirtelen csapást, aminek köszönhetően a rohamozás, ugrás, villanás, teleportálás és láthatatlanság elhagyása után rövid ideg, de ismételten nagyobbat sebzünk. Itt ugyebár az ugrás a legfontosabb szempont, Zoe rengeteget ugrál.zoejgflZoe működésével kapcsolatban a dzsungelben még Nightblue3 is készített videót:

A másik verzió, akit szeretnénk nektek bemutatni, az a középső ösvényen elhelyezkedő Zoe.

Szintén a Boszorkányságot választottuk fő rúnaágként, ahogy azt fentebb is említettem, azon belül pedig a Misztikus üstököst. Tovább haladva itt is a Manaáramlás öve segít a manánk megőrzésének érdekében, innentől azonban változik a dolog. A Tökéletes összpontosításnak köszönhetően, ha eléggé kitanultuk a karakter rejtelmeit, akkor 70% életerő felett tartva Zoe-t bónusz adaptív sebzést osztunk ki. A Vízen járás rúnának köszönhetően pedig, ha a középső ösvényt betoltuk, vagy épp nincs ott az ellenfél ösvényese, akkor segíthetünk a dzsungelesünknek, vagy akár könnyebben roamolhatunk top/bot-ra a segítségével, ugyanis bónusz mozgási sebességet és adaptív varázserőt vagy sebzést ad számunkra a folyóban.

A másodlagos rúnaág is változik, itt már az Ihletet választottuk. Azon belül a Mágikus lábbelinek köszönhetően a játék 10. percében ingyen cipőt kapunk és mellette a Süti-házhozszállítással 3 percenként jön egy süti egészen a 12. percig. middzoeZoe mides erejével kapcsolatban Redmercy csinált bemutató videót:

Nektek hogy tetszik a League of Legends legújabb üdvöskéje?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Már a skineket is újrahasznosítja a Riot

Több támadás is érte a Riot Gamest a League of Legends közösség felől miután a játékosok "újrahasznosított" VFX elemeket fedeztek fel a PBE-re felkerült legújabb Tündérkirályság kinézeteken.

League of Legends - Megint pocsék gépeken kell gyakorolnia a Fnatic-nak

Rendszeresen visszatérő probléma a nemzetközi eseményre látogató csapatoknak, hogy nem megfelelő teljesítményű számítógépeken kell gyakorolniuk az adott versenyre. Ebbe futott bele most már sokadik alkalommal Humanoid és a Fnatic.