Yeowan előre megjósolta a THR győzelmét a PlayIT-en, és mesélt arról is, honnan indult a karrierje

Yeowant egyre többen ismerik streamerként, aki általában oktató jelleggel próbálja tanítani a nézőit. Sikere már a profi játékosok között is egyre nagyobb, mindkét döntőző csapat játékosai között akadt rajongója is, így hát elkaptuk egy interjúra.

A budapesti PlayIT döntője során összefutottunk Yeowannal is, akit leginkább a Yeowan's Gaming University streamjei alapján ismernek. Rendszerint a dzsungelben játszik, kedvenc karakterei közé pedig Warwick, Maokai és Sejuani tartozik. Az esemény során kértünk tőle interjút, amelyben elismerően beszélt a munkánkról is, melyet utólag is köszönünk neki.

Ismét a THR vihette haza a kupát a PlayIT-ről

Aioween | 17/11/20 14:40 Négy csapat jutott le összesen a Lenovo Legion offline döntő eseményére a PlayIT keretein belül, de végül nem koronázhattunk új bajnokot. A hétvégén megrendezett budapesti őszi PlayIT egyben a Lenovo Legion kupasorozat végét is jelentette, hiszen ez volt az idei versenysorozat utolsó, záró állomása.

Emellett természetesen szóba került a döntő sorsa is, melyet jól tippelt meg végül, pedig az interjú idején még a WiLD vezetett 1-0-ra. Kérdezgettük kicsit múltjáról, hogy honnan is indult az a bizonyos 30 éves gamer tapasztalat, milyen játékokon nőtt fel, és persze azt is, hogy mi a véleménye az egész e-sport jelenségről, valamint, hogy mit vár a jövőtől. Ez utóbbi kérdésre egy elég érdekes elképzelést osztott meg velünk, de ha végiggondoljuk, sok ráció lehet benne. Természetesen nem hagyhattuk ki azt sem, hogy mi vitte rá végül a streamelésre, melynek hála sok embernek kellemes időtöltést kínál a saját Twitch csatornáján, melyet itt érhettek el. Sajnos a retek trollok ezúttal nem kerültek szóba, de ha kíváncsiak vagytok rájuk, egy-egy mérkőzésén szinte biztosan megtaláljátok őket. Nem is húznám tovább a szót, beszéljen a maga a mester.

Mint már említettem, Yeowan nem csak a "sima" nézők között arat sikert, több rajongója volt a két döntős csapatban, sőt az elődöntősök közül Cuhi is rendszeresen nézi adásait. Sick; a WiLD dzsungelese még képet is kért a mestertől, és a THR legnagyobb Yeowan fanboya, MarineHBS is minden bizonnyal így tett volna, ha a megfelelő időben megtalálják egymást.

Csapattársai állítása szerint képes akár visszanézni minden egyes adást, amelyről esetleg lemarad, sőt a Lenovo Kupás győzelmet is a mesternek köszönte meg, hiszen ő megjósolta a győzelmet, onnantól pedig tudta, hogy gond már nem lehet.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!