Megjött a hivatalos sivatagi minimap és négy új fegyvert is kibányásztak nekünk

Megjött a hivatalos sivatagi minimap és négy új fegyvert is kibányásztak nekünk

Lassan már tényleg hihetetlen, de még mindig jönnek az újdonságok a teljes verzióhoz.

Kevesebb, mint 24 órát lehet tesztelni még az 1.0 harmadik fázisát, de a sok újdonság és vicces bug mellett megint csak előbújtak barlangjukból a dataminerek, és találtak négy új fegyvert, aminek egyelőre csak a nagyon lebutított textúráját láthatjuk.

Az első fegyver egy Winchester 1894, ami egy igazi egylövetű vadászpuska a való életben, és valószínűleg a játékban is ezt a helyet fogja betölteni.

A második fegyverünk egy új pisztoly, ami a Chiappa Rhino Revolver nevet visel. Ugyanolyan lesz, mint a játékban szereplő testvére, csak sokkal kisebb csővel rendelkezik.

A harmadik fegyverünk, a játékokból jól ismert Sawed off, amiben az a legérdekesebb, hogy a fájlok közt a pisztolyok mappában találták meg, tehát lehet, hogy a pisztolyunk helyére tudjuk felvenni ezt az egylövetű shotgunt.

Ez itt az utolsó fegyverünk, nem biztos, hogy lehet ölni vele, de igen hasznos tud lenni akkor, ha kicsit hardcoreabb módot is terveznek a fejlesztők, hiszen egy jelző pisztoly képét és hangját kaptuk meg. Erről textúra még nincs, ezért valószínű, hogy csak tervben van és nagyon kezdeti a fejlesztés.

De most térjünk is rá a pályára, ami végre megkapta spanyol neveit, így most már tanulhatjuk Pochinki helyett az "El Pozo" nevet.

Sajnos túl sokat nem foglalkoztak a fordítással a készítők, hiszen minimális spanyol nyelvtudással is látszik, hogy egy két városnak a neve nyelvtanilag igen helytelen, de ez legyen a legnagyobb gondunk a játékban. Tükörfordításban pár nagyobb város neve a következő:

A lyuk
Szent Marcos és „Bika kastély” (ez igazából nagyon el lett rontva, így maximum arra tippelhetünk, hogy ez egy De Toro nevű ember kastélya, mivel a fordításból ez következik)

Krisztus keresztje

Mindenki kezdheti tanulni a neveket, hiszen karácsonykor nem csak a Jézuska, de az 1.0 is eljön hozzánk, legalábbis nagyon reméljük!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!