Hi im mate:

Hi im mate: "Sokkal jobb ez a felállás, mint a tavalyi"

A döntőt követően természetesen elkaptuk egy interjúra a győztes WiLD-ot, akiktől hi im mate és Sick állt a rendelkezésünkre. Véleményük szerint jobb ez a mostani felállás, és nem igazán érte őket meglepetés a döntő során.

Nagyon magabiztos teljesítményen vannak túl a WiLD tagjai, hiszen a ROG MEB idei döntőjén mindent beleadtak, és látni lehetett rajtuk, hogy igenis akarják ezt a győzelmet, illetve ők nyerni jöttek ide. A 3-0-ás végeredmény tökéletesen írja ezt le, és ilyen jól talán még sosem játszott a csapat.

Amilyen sokat vártunk a ROG MEB döntőre, olyan gyorsan vége is lett

Aioween | 17/11/27 11:26 Nagy izgatottsággal várta egy egész ország az idei ROG MEB döntőjét a WiLD és a THR között. A meglepetés idén sem maradt el, bár nem pont úgy kaptuk, ahogyan azt sokan várták volna. November 26., délután 5 óra. Ez az időpont jelezte a ROG Magyar Elit Bajnokság második évadának végjátszmáját, vagyis a végső döntőt.

Ehhez persze kellett az is, hogy a THR-nél belső problémák is jelentkezzenek, de ettől függetlenül, amit kellett, azt megtették. Ezzel ők lettek Magyarország legjobb csapata, hiszen a Magyar Elit Bajnokságnál komolyabb versenysorozat jelenleg nem nagyon van. A meccsek után mi is elkaptuk őket egy interjúra, így hi im mate-val és Sickkel beszélgettük. Egy kissé őket is meglepte a 3-0, nem számítottak arra, hogy ennyire magabiztosan tudnak nyerni, de talán ez volt az egyetlen meglepetés a számukra. Arra számítottak, hogy ők fognak nyerni, illetve a pick/ban fázist is nagyjából kisakkozták, emiatt lehetett a legtöbb esetben előnyösebb felállás a számukra. Hi im mate szerint ez a felállás sokkal jobb, mint a tavalyi, a választásoknál pedig pontos előre megfontolt tervvel készültek Sick szerint.

A megmérettetéseknek ezzel még azért nincs vége, hiszen a WiLD mindeközben még a az EBL-en és a SEC-en is versenyzik, ott sajnos eddig nem ennyire meggyőző sikerrel, de még mindig van esélyük ezen változtatni.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!