Egy védő lett Norvégiában az év legjobbja!

Egy védő lett Norvégiában az év legjobbja!

Védő létére elég jó kártyát kapott, de be lehet-e illeszteni a csapatunkba egy skandinávot?

A Player of the Year szavazást megejtették a skandináv országban, és a FIFA18 sem akart lemaradni. Ha valaki azt hitte, hogy Nicklas Bendtner –ismertebb nevén Lord B– kapja az aranyozott-lila kártyát, akkor rossz hírünk van, még egy évet legalább várnia kell.

Annak ellenére, hogy a norvég első osztályban 19 találatot szerzett, az Arsenal korábbi támadója helyett Tore Reginiussen kapta meg ezt a megtisztelő címet. Reginiussen csapattársát és kapitányát követte ezen a kitaposott úton, hiszen Mike Jensen egy évvel ezelőtt a Weekend League Super-sub-ja lett, miután Norvégiában az év labdarúgójának választották.

A mai naptól egészen december 4-ig megtalálható az új Squad Buillding Challenge a játékban, melyben a speciális tárgy is felfedezhető. Az értékelés ígéretesnek tűnik, de norvég futballistáról révén szó, nem lesz könnyű egyik csapatba sem beilleszteni.

A fentebb beillesztett 2 csapat már az SBC teljesítésére lett elkészítve, ezzel akartunk némi példát mutatni nektek, egyébként a követelményei a következőek:

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!

Kövess Minket!