Faker szerint Zoe eléggé unbalanced!

Faker szerint Zoe eléggé unbalanced!

A világ legjobb midesének tartott Faker szerint Zoe-val nincs minden rendben, sőt kifejezetten unbalancednek tartja a karaktert.

A KeSPA Cup zajlott a napokban, ahol természetesen az SKT csapata is részt vett, köztük Fakerrel. Az elődöntő után az Inven Global készített egy interjút Fakerrel, az SKT midesével.

PBE: Néhány hős és a Bramble Vest újból változik

Ornn, Jhin, a Bramble Vest, és ezeken kívül néhány apróbb érdekes változtatás érkezett a tegnap esti frissítés során.

Az interjú során szóba került a világbajnokság, illetve Faker gondolatai ezzel kapcsolatban, és megemlítette Zoe-t is, a legújabb LoL karaktert. Az SKT egyébként nyert az összecsapáson a Griffin csapat ellen 2-1-re, azért nem volt könnyű a győzelem.

Egy kis idő eltelt már a VB óta, hogyan telt az időd utána?

Felkészültünk 2018-ra, illetve kivettünk egy kisebb szabadságot a gyakorlások előtt.

Mind Bengi és PoohManDu visszatértek edzőként a csapatba. Főleg Bengi esetében nem sok idő telt el a csatlakozása óta. Hogy működik eddig a dolog, ti ugye csapattársak is voltatok sokáig.

Ő egy olyan edző, aki rengeteg háttér tapasztalattal rendelkezik profi játékosként. A rálátása így nagyon értékes, és persze hasznos is lehet majd a csapat számára.

Megfigyeltük, hogy elég sokat gyakorlod mostanában Zoe-t.

Azért, hogy egyes Zoe matchupokra fel tudjak készülni, elég sokat játszottam vele mostanság, hogy jobban megértsem a hőst. Talán az lehet az oka, hogy még preseason van, de egyelőre nagyon unbalanced-nak tűnik.

Igen... elég erős.

(Bólint egyetértően)

A streamed nézése közben feltűnt, hogy elég sokat szenvedtél a Getting Over IT nevű játékkal. Túl nehéz volt az a játék számodra? (Nevetve)

Nem gondolom, hogy túl nehéz lenne. Inkább az irányítása szokatlan a legtöbb játékhoz képest, így időbe telt, hogy azt megszokjam. Nem tartom túl nehéz játéknak.

Aki esetleg nem tudná miről van szó, egy férfi csücsül egy üstben, és a hatalmas kalapáccsal kell végigmásznia egy pályát.

Korábban már írtunk Zoe erejéről, és valóban egyes esetekben nagyon fájó tud lenni, főleg ha megfelelően kombózzák az E-t, a Q-t és az ultit, ehhez viszont pontosság kell, amivel nem minden játékos rendelkezik. Solo que-ban alacsonyabb elokon úgy érzem nem lesz gond a hőssel, viszont a profik között még okozhat komoly galibákat, ha ebben az állapotban marad, amiben most van.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!