Meddler: LeBlanc változni fog, de csak a későbbiekben

Meddler: LeBlanc változni fog, de csak a későbbiekben

Tisztában vannak azzal, hogy LeBlanc így nem jó, azonban a változtatás csak később jön.

LeBlanc sikertelenségét nem csak a statisztikák, de maguk a fejlesztők is alátámasztották.

Tudják, hogy kezdeni kell valamit azokkal a gondokkal, amik a karakter körül vannak. A tavalyi frissítésben néhány ilyen megoldásra került, azonban nincsen rózsa tövis nélkül, újabb hibák bukkantak fel, és nem a legjobbkor.

Bár az elmúlt időszakban többször is több fajta tesztelés alá vetették a karaktert, nem érezték egyik változtatást sem az igazinak. Ezért egyenlőre félretették a frissítésének a tervét, mert ha már egyszer újból frissítik a karaktert, olyat szeretnének kiadni, ami a lehető legtöbb játékosnak megfelel.

Frissített képesség ikonok, Ornn, Zoe, Jhin...közeleg a 7.24-es frissítés -PBE

A 7.24-es frissítés közeledtével, egyre nagyobb a karácsonyi hangulat és egyre tisztább a kép, hogy mi is fog változni az év utolsó frissítése során. Aioween, Huzsi | 17/12/01 14:20 Az év utolsó frissítésével nem csak egy tartalmas frissítés, de ezzel együtt a karácsonyi hangulat is megérkezik az Idézők Szurdokába.

A champion.gg statisztikái alapján tisztán látható, hogy még az új rúna rendszer sem olyan erős, hogy visszahozza a játékba. A 7.19-es frissítésig visszamenőleg folyamatosan 48-49%-os győzelmi aránnyal, és néhány százalékos népszerűséggel rendelkezik .

Főleg azért is lett félretéve a karakter frissítésének a terve, mert jelenleg sürgősebb változtatások is váratnak magukra. Ilyen többek között az új rúna rendszer csiszolgatása.

Mindenesetre tény és való, hogy valamit kezdeni kell a karakterrel, mert ez így nem jó. Egy biztos: várhatóan az összes képessége újra átdolgozásra kerül, és egy teljes reworkot kap, -legalábbis a jelenlegi álláspont alapján.

Ti mit csinálnátok LeBlanc-al, hogy újra működőképes legyen?

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.