Mennyire fejlettek a skill-jeid? -Itt egy játék, hogy megtudd a választ

Mennyire fejlettek a skill-jeid? -Itt egy játék, hogy megtudd a választ

Itt a nagy lehetőség, hogy leteszteld, hogy mennyire fejlettek a motorikus képességeid. Egy kis mechanikai játék, amit a LoL játékosoknak terveztek.

Hogy elérjék céljukat a játék készítői, olyan profi gamerekkel dolgoztak együtt, mint SaintVicious és Voyboy. Az ő motorikus és kognitív adottságaikat tanulmányozva jutott el a játék arra a szintre, mint ahogy most láthatjuk és kipróbálhatjuk. A csapatot –közvetve ugyan– inspirálta még Faker, aki míg arra vár, hogy bedobja a rendszer egy új játékba (–akár Leauge of Legends streamek alatt–), mini játékokkal (például OSU-val) pörgeti fel az ujjait.

A játék három fő küldetéssel várja az arra kíváncsikat, amelyek szándékosan hasonlítanak a Leauge of Legends-ben szükséges feladatokra:

  • A Q,W,E,R billentyűkkel azt tesztelik, hogy mennyire vagy jó a különböző háttér információk (például cooldown-ok) nyomon követesében
  • A különböző pontok azt mérik, hogy mennyire tudsz pontosan és precízen kattintani, amelyek nagyon fontos szempontok egy MOBA játék során
  • Végül pedig, a játék alsó sarkában található mini térképpel a játék készítői, a játékosok éberségét és reakció idejét akarják tesztelni (itt a D és az F billentyűket kell felhasználni, amik a Leauge of Legendsben az Idézői Képességek gyorsbillentyűi)

A játékban az a legjobb, hogy mindent a te igényeid szerint alakíthatsz ki. Ha elég elszántnak érzed magadat regisztrálhatsz a Mobalytics holnapjára, ahol pár kérdés után a játék a te kívánságaid szerint fog módosulni. Lehet, hogy csak szinten akarod tartani a „skill”-jeidet, de az is, hogy te a mostani elo-dból challengerig akarsz eljutni. Ebben az esetben természetesen a játék egy másik nehézségi fokozattal fog a rendelkezésedre állni.

Véleményem szerint ez egy nagyon hasznos kezdeményezés a gamer világban. Ha nem is akarsz bronzból eljutni challengerig, akkor is érdemes egyszer kipróbálni ezt a mini játékot, hiszen amellett, hogy mókás és felméri a skilljeidet, ha ügyes vagy, még a készítők által felállított lista első helyére is kerülhetsz. 

Mobalytics Proving Ground -Test your mechanical and background processing skills

Mobalytics has been studying human performance in esports to understand "What makes pro gamers so good?", measure player performance and test your limits. Try it out and see how you rank!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!



League of Legends - Kifejezetten sótlan változtatást kap Ornn

A hegymély lángja nem egyszer csalt már mosolyt az arcunkra vagy volt késő esti Discord kvízek alapja egyedi tárgyneveivel, de a következő frissítéssel úgy tűnik ezt is elveszi majd tőlünk a Riot.