Kipróbáltuk, de nem jött be: AD Heimerdinger Top

Épp csak, hogy leesett az első hó, nekem máris elmegy az eszem.

Az időjárási körülményekre való tekintettel nem volt kedvem kimozdulni a város másik végébe karácsonyi ajándékot vásárolni, így azt holnapra halasztva arra gondoltam, mi lenne, ha új dolgot próbálnék ki, ami nem megszokott az Idézők Szurdokában. Egy ilyen hirtelen ötlettől vezérelve született meg az AD Heimerdinger, de persze top lanen! 

Persze az első játék az totális megsemmisülés volt, de aztán benyomtam az Eye of the Tiger című örökzöldet, és éreztem, hogy átjár az energia, hogy most vagy soha! A játékhoz az alábbi rúnaoldalt használtam. Gondoltam, ha már AD Heimer, akkor úgyis gyorsan fogok dobálni, ebben segített a Press the Attack és a Legends: Alacrity rúna. Továbbá a Coup de Grace segítségével az alacsony életerejű ellenfeleknek még nagyobb pofont oszthattam ki, a Triumph meg jó, ha van!

Mivel Heimer kifejezetten ismeretlen terepre lépett így, gondoltam arra is, hogy gyorsan el tudjak futni, ha baj van, ezért választottam a Celerity rúnát! A Gathering Storm pedig a legnagyobb csel az egészben, ugyanis minél tovább húzzuk a játékot, annál erősebbek leszünk!

Persze az ellenfél és a saját csapatunk is azt fogja hinni, hogy intelünk és trollkodunk, de majd megmutatjuk nekik!rrrunesKét fajta buildet tudok ajánlani hozzá:

  • Elsődleges verzió: Statik, Blade of the Ruined King, Runaan, Berserker's Greaves, Guardian Angel, Mortal Reminder
  • Másodlagos verzió: Blade of the Ruined King, Runaan, Infinity Edge, Wit's End, Berserker's Greaves, Mortal Reminder

A teljes mérkőzésből készítettem egy kis összefoglaló videót.

A fentebb ajánlott buildet és marhaságot kizárólag saját felelősségre próbáljátok ki. A cikk a szórakoztatás kedvéért jött létre, semmilyen komoly, Challengerig ladderoló szándék nincs benne! Jó szórakozást!

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON!


Kövess Minket!